BACK TO
TOP
Branding

Βραβεύσεις για την E-LA-WON και τα προϊόντα της

Με νέες προσθήκες στο ράφι των επιτυχιών της, η E-LA-WON αυξάνει την αναγνωρισιμότητα των προϊόντων της, γι’ αυτό και οι άνθρωποι της εταιρείας τις υποδέχτηκαν με χαρά και υπερηφάνεια.

e-la-won

8
0

Δύο νέες βραβεύσεις προσθέτει στο ενεργητικό της η εταιρεία E-LA-WON για τα κορυφαία προϊόντα της. Στο Διεθνή Διαγωνισμό Μελιού Λονδίνου – London International Honey Awards, που έχει ως στόχο τη στήριξη των παραγωγών – τυποποιητών και διακινητών αυτού του εξαιρετικού προϊόντος, το μέλι ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ απέσπασε χάλκινο βραβείο μεταξύ 150 δειγμάτων απ’ όλα τα σημεία της Υφηλίου.

Επίσης, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό ποιότητας Εξαιρετικού Παρθένου ελαιολάδου «Kalamata Olive Oil Awards»  το Premium EVOO E-LA-WON ποικιλίας Κουτσουρελιάς και Κορωνέϊκης, βραβεύθηκε με Χάλκινο μετάλλιο.

Όπως επισημαίνει ο CEO της εταιρείας, κος Ιωάννης Καμπούρης «οι συνεχείς διακρίσεις αντανακλούν την αύξηση της απόδοσης των πωλήσεων και την ανάπτυξη του δικτύου νέων συνεργατών και σημείων διάθεσης. Το κάθε μετάλλιο λειτουργεί ως αναγνώριση του μεγέθους της εταιρείας σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ενώ παράλληλα επιβραβεύει τη στρατηγική της E-LA-WON για προσθήκη αξίας σ΄ όλη την αλυσίδα παραγωγής».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία