BACK TO
TOP
Branding

Ομαδικό ελληνικό περίπτερο στην Fruit Logistica του Χονγκ Κονγκ

Οι δρόμοι εξωστρέφειας που άνοιξαν στην ασιατική αγορά τροφίμων το Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, που διοργανώθηκε στην ASIA FRUIT LOGISTICA 2018 από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της έκθεσης στην Ελλάδα και Κύπρο, φαίνεται να παραμένουν και φέτος ανοικτοί, αφού και το 2019, οι ελληνικές επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, στη διάρκεια της 13ης Διεθνούς Έκθεσης Φρούτων και Λαχανικών, ASIA FRUIT LOGISTICA, η οποία διοργανώνεται ετησίως στο Εκθεσιακό Κέντρο Asia World-Expo Center του Χονγκ Κονγκ, από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου σε συνεργασία με το Asiafruit Magazine, συνοδευόμενη από το ASIAFRUIT CONGRESS, το οποίο διεξάγεται μία ημέρα πριν την έναρξη της έκθεσης.

Asia-fruit-logistca-2019-2

10
0

Μέσω της πρωτοβουλίας αυτής του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου προβλήθηκαν τα χαρακτηριστικά των ελληνικών φρούτων, η ποιότητα, η φρεσκάδα, η διατροφική και γευστική αξία τους και ενισχύθηκε η αναγνωρισιμότητά τους, σε μια τεράστια αγορά 4,43 δισεκατομμυρίων καταναλωτών. Οι ελληνικές εταιρίες είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν σειρά επιχειρηματικών επαφών και συζητήσεων με εταιρίες εισαγωγής και διανομής από διάφορες ασιατικές χώρες, να καλλιεργήσουν επαφές με παλαιότερους και δυνητικούς νέους πελάτες, επιδιώκοντας νέες εξαγωγικές συμφωνίες.

Σε όλες τις χώρες της Ασίας, όπου η υγιεινή διατροφή είναι πρωταρχικής σημασίας, η κατανάλωση φρέσκων φρούτων και λαχανικών είναι ιδιαίτερα αυξημένη και πολλά είδη όπως μήλα, ροδάκινα, ακτινίδια, εσπεριδοειδή, πεπόνια, κεράσια και επιτραπέζια σταφύλια εισάγονται με υψηλές τιμές ενώ μπρόκολα, καρότα, κρεμμύδια, σπαράγγια, σέλινο και λάχανο είναι τα λαχανικά με τις μεγαλύτερες πωλήσεις ανάμεσα στα εισαγόμενα. Στόχος των ελληνικών εταιριών είναι όχι μόνο να αυξήσουν τις ποσότητες που ήδη εξάγουν αλλά και να διευρύνουν την γκάμα προϊόντων, που μπορούν να προωθήσουν στην περιοχή.

Η ASIA FRUIT LOGISTICA είναι ένα συνεδριακό γεγονός που εστιάζει στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά στον κόσμο, αυτή των φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Η προηγούμενη ASIA FRUIT LOGISTICA καλωσόρισε περισσότερους από 13.500 εμπορικούς επισκέπτες από 70 χώρες του κόσμου, ενώ το ASIAFRUIT CONGRESS παρακολουθήθηκε από περισσότερα από 400 υψηλόβαθμα στελέχη της βιομηχανίας του κλάδου. Στο πλαίσιο της έκθεσης λαμβάνουν χώρα και τα ASIA FRUIT AWARDS για τη βράβευση των καλύτερων εταιριών σε θέματα μάρκετινγκ, εισαγωγής, παραγωγής και πώλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ASIA FRUIT LOGISTICA και τη διοργάνωση του Ελληνικού Ομαδικού Περιπτέρου, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της Έκθεσης Asia Fruit Logistica στην Ελλάδα και Κύπρο, Αθήνα, τηλ.: 210 64 19 037, Θεσ/νίκη, τηλ.: 2310 32 77 33 και στην ιστοσελίδα: www.german-fairs.gr.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία