Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Branding

Το τυροκομείο Καρακάνας μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχεται το Τυροκομείο «Καρακάνας» στα Μέλη της επιβεβαιώνοντας τη συστηματική αριθμητική της επέκταση και ενισχύοντας παράλληλα το έργο της ανάδειξης του σύγχρονου Ελληνικού παραγωγικού και επιχειρηματικού πολιτισμού ως του μόνου βιώσιμου σχήματος ανάπτυξης της εθνικής Οικονομίας.

karakanas-logo

44
0

Ειδικότερα, το  Τυροκομείο «Καρακάνας» αποτελώντας τρίτης γενιάς οικογενειακή επιχείρηση, διαγράφει σημαντική παρουσία στον κλάδο της Ελληνικής Τυροκομίας από το 1970, όταν ξεκίνησε τη διαδρομή της από το Στεφανοβίκειο Μαγνησίας με τη δημιουργία της παραγωγικής της βάσης, από τον ιδρυτή της επιχείρησης Νικόλαο Καρακάνα, περνώντας από την οικογενειακή, κτηνοτροφική εκμετάλλευση με έδρα και τόπο καταγωγής την Βλάστη του νομού Κοζάνης στην οργανωμένη τυροκομία.

Αξίζει να τονιστεί, ότι ως νέο Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, το Τυροκομείο «Καρακάνας», διαθέτει τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στην ίδια περιοχή έχοντας προβεί σε ριζική ανακατασκευή και επέκτασή τους το 1995 ενώ η δυναμική που χαρακτηρίζει την εταιρεία επιβεβαιώνεται από την τεχνογνωσία και την ποιότητα που προσφέρει με τις γνώσεις και την καθοδήγησή του ο Παναγιώτης Καρακάνας, Τεχνολόγος Τροφίμων με Master στην Επιστήμη και Τεχνολογία Γάλακτος στο Reading University του Λονδίνου.

Με σεβασμό στην παράδοση και με γνώμονα την ποιότητα, η εταιρεία Τυροκομείο «Καρακάνας» έχει δημιουργήσει το 2003 και το 2009 δύο ιδιόκτητα σημεία πώλησης των προϊόντων της εντός της πόλης του Βόλου ενώ σχεδιάζει την περαιτέρω ανάπτυξή της με το άνοιγμα ενός τρίτου σημείου πώλησης, δικής της ιδιοκτησίας, για το 2019.

 

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»:

Σκοπός της ένωσης «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση και έλεγχο που διεξάγει αποκλειστικά η μεγαλύτερη Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT A.Ε βάσει ειδικού προτύπου απαιτήσεων με συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.ella-dikamas.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία