BACK TO
TOP
Branding

Ισχυρή παρουσία ελληνικών προϊόντων στην Tutto Food 2019

Μέσα από μια άρτια και καλοσχεδιασμένη εκθεσιακή παρουσία η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE διοργάνωσε την εκθεσιακή συμμετοχή μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των Περιφερειών Ηπείρου, Κεντρικής Μακεδονίας και Στερεάς Ελλάδας και του Ευρωπαϊκού Προγράμματος GO BRAND, στην TUTTO FOOD 2019.

gget

34
0

Εταιρείες όπως KONSTANTOPOULOS S.A., VAMVALIS, VIOSAL LTD, MANDREKAS S.A, SIOURAS S.A. , VIOTYR S.A. , LADAS FOODS S.A. , PETITS GRECS , MENEXOPOULOS BROS – DYRFO κ.ά. είχαν τη μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσουν με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα τους στους ντόπιους αγοραστές αλλά και σε αγοραστές από όλο τον κόσμο που φιλοξενήθηκαν από τη διοργανώτρια εταιρεία στο πλαίσιο του Hosted Buyers Programme.

 

Παραδοσιακά προϊόντα και νέες προτάσεις

Ανάμεσα στα προϊόντα, που προβλήθηκαν, δίπλα σε κλασικές αξίες, όπως ελαιόλαδο, ελιές, μέλι, ξύδι, γαλακτοκομικά προϊόντα, ζυμαρικά και προϊόντας ζύμης, βότανα, παρουσιάστηκαν και νέες προτάσεις, όπως Αυθεντικά Παραδοσιακά Γλυκά Κύπρου (Γλυκά του κουταλιού και Σουτζιούκος), Αυθεντικά Κυπριακά Προϊόντα Χαρουπιού, Μελεκούνι Ρόδου (ΠΓΕ), η Aegean Cuisine της Δωδεκανήσου, η Aegean Cuisine των Κυκλάδων, η Μαστίχα Χίου και διάφορα άλλα Παραδοσιακά Τρόφιμα της Χίου.

Η Great Greek Exports and Trade πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια των ημερών μια  σειρά προωθητικών δράσεων ενισχυτικού χαρακτήρα και διευκόλυνσης των εταιρικών επαφών των εκθετών της  με τους πελάτες τους και τους υποψήφιους αγοραστές τους.

 

Taste area

Για την προώθηση και επιπλέον προβολή των συμμετεχουσών εταιριών η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE , διοργάνωσε events γευσιγνωσίας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, Taste Area, όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γευτούν τις ελληνικές τοπικές συνταγές , παρασκευασμένες από τα προϊόντα των εκθετών της και αναδεικνύοντας τον πλούτο της ελληνικής κουζίνας και των ελληνικών προϊόντων.

Η παραγωγή και φροντίδα των εδεσμάτων έγινε από τους Chef, Γεώργιο Μαρκάκη και Αλέξανδρο Καρακατσάνη, μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος. Οι συμμετέχουσες εταιρείες, με τη διοργάνωση των παραπάνω εκδηλώσεων γευσιγνωσίας των παραδοσιακών προϊόντων, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον και ενίσχυσαν την προσέλευση των επισκεπτών στα περίπτερά τους. Στο χώρο του Taste Area υπάρχει επίσης εκθετήριο των προϊόντων των συμμετεχουσών  εταιρειών.

Παράλληλα, όλες τις ημέρες πραγματοποιούνταν διανομή ενημερωτικού υλικού σε όλα τα Halls, σχετικά με τους εκθέτες της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, τα εκλεκτά προϊόντα τους και τις προωθητικές ενέργειες , που γίνονταν κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Ταυτόχρονα, σημαντικός αριθμός δημοσιογράφων και bloggers του κλάδου των τροφίμων και ποτών από όλο τον κόσμο επισκέφτηκε  τα περίπτερα της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, δοκίμασε τα ιδιαίτερα και ποιοτικά ελληνικά προϊόντα και αρθρογράφησε για την ποιότητα και τον πλούτο τους.

Είναι γεγονός ότι η TuttoFood αποτελεί την μεγαλύτερη Έκθεση στη Ν. Α.  Ευρώπη και η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε άξια από τις συμμετέχουσες εταιρείες και η διοργάνωση της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ήταν άψογη και τα περίπτερά της ξεχώρισαν ανάμεσα σε άλλες εκθεσιακές συμμετοχές και έτυχαν θετικότατων σχολίων αλλά και πολλαπλών επισκέψεων . Οι συναντήσεις ήταν πολυάριθμες και ήδη αρκετές εταιρείες αναπτύσσουν νέες συνεργασίες τους με την Ιταλική και όχι μόνο αγορά .

Επόμενη εκθεσιακή συνάντηση στη Summer Fancy Food Show , από τις 23 έως τις 25 Ιουνίου 2019 στον εκθεσιακό χώρο JACOB JAVITS Convention Center στη Ν. Υόρκη


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία