BACK TO
TOP
Branding

Στη "Σαντορίνη" το βραβείο για το καλύτερο λευκό ελληνικό κρασί

Μια από τις μεγαλύτερες διακρίσεις στον διαγωνισμό TEXSOM International Wine Awards 2019 - έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς διαγωνισμούς οίνου - απέσπασε η «Σαντορίνη 2018» της Οινοποιίας Γαβαλά. Το κρασί, στο οποίο απονεμήθηκε χρυσό μετάλλιο, κατέκτησε και το Ειδικό Βραβείο Κριτών (Judges’ Selection Award) ως καλύτερος ελληνικός λευκός οίνος.

texsom_2019_gavalas

214
0

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 3294 κρασιά από 32 χώρες, με το Χρυσό μετάλλιο να δίνεται στο 8% των συμμετοχών , το Ασημένιο μετάλλιο στο 26% , και το Χάλκινο στο 34%.

Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε την μοναδικότητα του Ασύρτικου και τον πλούτο της σαντορινιάς γης καθώς είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες οινικές περιοχές παγκοσμίως. Με σεβασμό στην ιστορικότητα του Θηραϊκού αμπελώνα, η φιλοσοφία του οινοποιείου είναι η δημιουργία μιας τυπικής Σαντορίνης που θα εκφράζει όσο το δυνατόν καλύτερα το terroir του τόπου και την δυναμική της ποικιλίας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η δημιουργικότητά μας, η σύνδεσή μας με την παράδοση του τόπου και η σκληρή δουλειά, αναγνωρίστηκε,  δίνοντάς μας αυτήν την ξεχωριστή διάκριση.

Αναλυτικότερα:

- Σαντορίνη 2018    * Χρυσό Μετάλλιο

                                 * JudgesSelection Award – Καλύτερο Ελληνικό Λευκό Κρασί

 

- Κατσανό 2018       * Ασημένιο Μετάλλιο

Η ομάδα μας:

Γαβαλάς Γεώργιος - Οινοποιός

Γαβαλάς Βαγγέλης - Υπεύθυνος Πωλήσεων

Βαλιάντζα Ελένη - Υπεύθυνη Οινολόγος / Χημικός Μηχανικός

Κούλογλου Μιχάλης - Οινολόγος / Χημικός

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία