Το εκλεκτό vin de liqueur του ΕΟΣ Σάμου, το ονομαστό Samos Vin Doux, συμμετείχε δημιουργικά στο πρόγραμμα εκμάθησης που διοργάνωσε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» στους σπουδαστές της σχολής ζαχαροπλαστικής της Σερβίας «Trgovinsko-ugostiteljska skola Leskovac», στα πλαίσια μιας σειράς σεμιναρίων με θέμα «Ελληνικά παραδοσιακά γλυκά και συνδυασμοί κρασιού»
Η μεταδοτικότητα, οι γνώσεις και η εξειδίκευση του κ. Πολίτη στους συνδυασμούς των επιδορπίων με το γλυκόπιοτο σαμιώτικο κρασί, έκαναν το course ενδιαφέρον όσο και απολαυστικό!
Η Λέσχη Αττικής Αρχιμαγείρων, Αρχιζαχαροπλαστών, Αρτεργατών και Eπιστημόνων Eπισιτισμού «Ακρόπολις», προωθεί τη γαστρονομική ταυτότητα της πατρίδας μας και προάγει τα ποιοτικά, τοπικά προϊόντα, μέσω δράσεων οινογευσιγνωσίας.