BACK TO
TOP
Branding

Σε χάρτινες φιάλες το Johnnie Walker το 2021

Ο γίγαντας ποτών Diageo δημιούργησε ένα χάρτινο μπουκάλι αλκοολούχων ποτών που θα χρησιμοποιήσει για να συσκευάσει μερικές φιάλες ουίσκι Johnnie Walker το επόμενο έτος.

Boulevard-Drinks-Johnnie-Walker-Blue

20
0

Το νέο μπουκάλι, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία διαχείρισης επιχειρήσεων Pilot Lite, θα κατασκευαστεί από πολτό ξύλου που πληροί τα πρότυπα ποιότητας τροφίμων και είναι πλήρως ανακυκλώσιμο, σύμφωνα με δήλωση της Diageo. H χάρτινη φιάλη που δρομολογεί η Diageo είναι επενδυμένη με επίστρωση ψεκασμού αντί για φράγμα πλαστικών μεμβρανών, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία το καθιστά το «πρώτο μπουκάλι χαρτιού χωρίς πλαστικό στον κόσμο».

Σύμφωνα με τον  Ewan Andrew, διευθύνων σύμβουλος της Diageo το μπουκάλι αυτό έχει «τη δυνατότητα να είναι πραγματικά πρωτοποριακό» και θα δοκιμαστεί σε μια περιορισμένη έκδοση του ουίσκι Johnnie Walker την άνοιξη του 2021. «Φαίνεται σκόπιμο να το ξεκινήσουμε με το Johnnie Walker, ένα εμπορικό σήμα που έχει οδηγήσει συχνά στην καινοτομία κατά τη διάρκεια των 200 χρόνων ύπαρξής του», δήλωσε ο Andrew.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία