Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Branding

Η ΟΛΥΜΠΟΣ και ο διατροφικός πλούτος του Ελληνικού γάλακτος

Το γάλα και η ξεχωριστή θέση που κατέχει στην διατροφή όλων μας αποτελεί ένα προϊόν για το οποίο η ΟΛΥΜΠΟΣ έχει κάθε  λόγο να υπερηφανεύεται.

02_32

284
0

Η γόνιμη ελληνική γη, ο πλούτος της Ελληνικής κτηνοτροφίας και η υψηλή τεχνογνωσία του επιστημονικού δυναμικού της ΟΛΥΜΠΟΣ, συνέβαλαν καθοριστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας και στην ποικιλία των ειδών του γάλακτος που φτάνουν σήμερα στο τραπέζι του Έλληνα καταναλωτή.

Βασισμένη στη φιλοσοφία για χρήση ελληνικών πρώτων υλών, η ΟΛΥΜΠΟΣ συνεργάζεται με 2.800  Έλληνες κτηνοτρόφους εισκομίζοντας συνολικά τη μεγαλύτερη ποσότητα ελληνικού γάλακτος στη χώρα μας.

Οι καινοτομίες συνοδεύουν την ανάπτυξη της εταιρείας και την καθιερώνουν πλέον ως μία από τις σημαντικότερες Ελληνικές εταιρείες τροφίμων.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ πίστεψε πρώτη στην αξία των βιολογικών προϊόντων ενισχύοντας τον Έλληνα κτηνοτρόφο και αναπτύσσοντας  την ελληνική βιολογική κτηνοτροφία.

Θεμελίωσε μακροχρόνιες συνεργασίες, οικοδομώντας αμοιβαία εμπιστοσύνη, υλοποιώντας προγράμματα συμβολαιακής κτηνοτροφίας και εισάγοντας νέες κατηγορίες ξεχωριστών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας όπως εκείνα του κατσικίσιου γάλακτος τα οποία προσέφεραν νέα ώθηση στην ανάπτυξη της ελληνικής πρωτογενούς παραγωγής.

Παρέχει, παράλληλα, συμβουλευτικές υπηρεσίες στους κτηνοτρόφους με απώτερο στόχο τη βελτίωση της ποιότητας, της παραγωγικότητας και της απόδοσης της κτηνοτροφικής μονάδας.

Ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των καιρών ανέλαβε έγκαιρα τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, για αξιόπιστες λύσεις στην παραγωγή ελληνικών καθαρών ζωοτροφών.

Χρηματοδότησε προγράμματα, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, με στόχο τη μελέτη της καλλιέργειας μη τροποποιημένων γενετικά πρωτεϊνούχων κτηνοτροφικών φυτών για την αντικατάσταση της σόγιας στο σιτηρέσιο των ζώων.

Ειδικά για το κατσικίσιο γάλα, απαιτήθηκε επίμονη προσπάθεια, και στήριξη των κτηνοτρόφων για την κατάκτηση της απαραίτητης τεχνογνωσίας, ώστε να παράγεται ένα ποιοτικό, θρεπτικό και ασφαλές προϊόν.

Παράλληλα, ενισχύθηκε σε σημαντικό βαθμό η ανάπτυξη της αιγοτροφίας στην Ελλάδα εξασφαλίζοντας εργασία σε πολυάριθμες αγροτικές οικογένειες των ορεινών περιοχών του τόπου μας.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ στηρίζει έμπρακτα την ελληνική πρωτογενή παραγωγή και θα το κάνει πάντα, μέσα από καινοτόμες πρωτοβουλίες και δράσεις για την ανάπτυξη νέων προϊόντων προστιθέμενης αξίας, αξιοποιώντας τα αγαθά που απλόχερα προσφέρει η ελληνική φύση.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία