BACK TO
TOP
Branding

Νέα «αστεράτη» βράβευση για την Melimnos

Για την εξαίρετη γεύση του διακρίθηκε το Μέλι από αγριοβότανα και θυμάρι Λήμνου στα φετινά «Great Taste Awards».

MELIMNOS_WOODEN_GIFT_BOX_ΤΗΥΜΕ

17
0

Τα «Great Taste Awards» αποτελούν έναν διαγωνισμό γευσιγνωσίας διεθνούς φήμης και αναγνώρισης, που υλοποιείται κάθε χρόνο από την βρετανική εταιρεία «Guild of Fine Food», αποτελώντας σημείο αναφοράς για τα εξαίρετης γεύσης και ποιότητας τρόφιμα. Στη διάρκεια του φετινού διαγωνισμού, περισσότεροι από 500 εξειδικευμένους κριτές, αξιολόγησαν μέσω της τυφλής δοκιμής 12.500 προϊόντα από όλο τον κόσμο, για να ξεχωρίσουν και να βραβεύσουν τα καλύτερα από αυτά.

Το χρυσό αστέρι το οποίο απέσπασε φέτος το Μέλι από αγριοβότανα και θυμάρι αποτελεί τη δεύτερη συνεχόμενη βράβευση της Melimnos στην ισάριθμη συμμετοχή της στον εν λόγω διαγωνισμό. Με τους κριτές να αναφέρουν τα εξής:

«Χρυσό κεχριμπαρένιο χρώμα με υπέροχο ιξώδες και ελαφρά βότανα στη μύτη. Η αίσθηση στο στόμα είναι βελούδινη και πλούσια και απελευθερώνει όμορφες νότες από ελαφρά βότανα με μακρύ φινίρισμα λουλουδιών και νότες εσπεριδοειδών. Πολυτελές και όμορφα ισορροπημένο».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Melimnos Αλέξανδρος Μπαλδεράνος δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για όλους εμάς τα προϊόντα μας να διακρίνονται ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα σε έναν διεθνούς φήμης διαγωνισμό όπως είναι τα «Great Taste Awards». Στην οικογένεια της Melimnos στόχος μας είναι να παράγουμε αγνά, υψηλής θρεπτικής αξίας και ποιότητας προϊόντα και να τα καταστήσουμε διαθέσιμα στους καταναλωτές. Η νέα αυτή βράβευση αποτελεί για όλους εμάς στην Melimnos σημαντική αναγνώριση των προσπαθειών μας και κίνητρο να συνεχίσουμε να διαθέτουμε μοναδικά προϊόντα τα οποία έχουν κατακτήσει επάξια την εμπιστοσύνη και την αγάπη του καταναλωτικού κοινού». 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία