BACK TO
TOP
Branding

Χρυσό αστέρι για την «ΑΝΟΠΑΙΑ ΓΗ»

Στο μέσο των προετοιμασιών για την έναρξη της νέας ελαιοκομικής περιόδου 2020-2021, μια ακόμα διάκριση για το “Βιολογικό Αγρόκτημα Ανοπαία” ήρθε, για να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προηγούμενη ελαιοκομική περίοδο 2019-2020. Το βιολογικό, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδό “ΑΝΟΠΑΙΑ ΓΗ – TERRA ANOPAEA” απέσπασε βραβείο ΧΡΥΣΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ στον διεθνή γαστρονομικό – γευσιγνωστικό διαγωνισμό “GREAT TASTE AWARDS 2020”.

ΑΝΟΠΑΙΑ_GREAT_TASTE_AWARD_2020

5
0
Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην καρδιά της διεθνούς γαστρονομίας, το Λονδίνο, από τον οίκο “GUILD OF FINE FOOD” (Λέσχη Εξαιρετικών Τροφίμων) που βραβεύει τα γευστικότερα προϊόντα του κόσμου. Απονέμει βραβεία χρυσών αστεριών αντίστοιχα με τα αστέρια Michelin της αξιολόγησης των εστιατορίων. Αποτελεί σημείο αναφοράς για τα gourmet τρόφιμα και έχει χαρακτηριστεί ως τα “Όσκαρ της γεύσης”.
Φέτος, από τον Μάρτιο μέχρι τα τέλη Aυγούστου, περισσότεροι από 500 εξειδικευμένοι γευσιγνώστες αξιολόγησαν τα 12777 συμμετέχοντα προϊόντα από 109 χώρες του κόσμου, μέσα από μια “τυφλή” διαδικασία γευσιγνωσίας, κατά την οποία αποφάσισαν ποιά προϊόντα είναι άξια για διάκριση με τα βραβεία των χρυσών αστεριών.
Συμμετέχοντας για πρώτη φορά στον διαγωνισμό, το αγρόκτημά μας κατάφερε με την ετικέτα μας “ΑΝΟΠΑΙΑ ΓΗ – TERRA ANOPAEA” (συνδυασμός ποικιλίας ΜΑΝΑΚΙ με ΚΟΡΩΝΕΪΚΗ) να αποσπάσει τη διάκριση του ΧΡΥΣΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ που ελάχιστα ελληνικά ελαιόλαδα έχουν καταφέρει μέχρι τώρα. Μαζί δε με τις υπόλοιπες διακρίσεις που απέσπασε στο διαγωνιστικό τομέα την περίοδο 2020 (ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ στους διεθνείς διαγωνισμούς ποιότητας ελαιόλαδου LONDON 2020 και BIOL 2020) τοποθετείται πλέον στην ελίτ των βιολογικών, gourmet τροφίμων, δικαιώνοντας τις προσπάθειές μας και την εμμονή μας στην ποιότητα.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία