BACK TO
TOP
Branding

Τα πρώτα μαλακά τυράκια ΗΠΕΙΡΟΣ με Κασέρι ή Γραβιέρα

Τα πρώτα μαλακά τυράκια με Ελληνικά τυριά είναι εδώ: ΗΠΕΙΡΟΣ Τριγωνάκια με Κασέρι ή Γραβιέρα.

Τριγωνακια_Κασερι

327
1

Η ΗΠΕΙΡΟΣ παρουσιάζει τα ΗΠΕΙΡΟΣ Τριγωνάκια, τα πρώτα μαλακά τυράκια σε μερίδες με ελληνικά τυριά - ένα νόστιμο και υγιεινό, τυρένιο σνακ που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Τα νέα ΗΠΕΙΡΟΣ Τριγωνάκια με Κασέρι και ΗΠΕΙΡΟΣ Τριγωνάκια με Γραβιέρα έχουν πλούσια, οικεία γεύση και υψηλή διατροφική αξία, καθώς αποτελούν πηγή πρωτεϊνών και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο.

Κυκλοφορούν σε συσκευασία των 8 τεμαχίων (140γρ.) και αποτελούν μία πρακτική και νόστιμη λύση για όλες τις ώρες της ημέρας, εντός και εκτός σπιτιού - πάντα με την εγγύηση της ποιότητας ΗΠΕΙΡΟΣ.

Σχετικά με την ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ

H ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ είναι ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα. Επεξεργάζεται ετησίως παραπάνω από 32.000 τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος και διαθέτει ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, στον Αμμότοπο Άρτας, στην Ήπειρο και στην Ελασσόνα, στη Θεσσαλία.

Η παραγωγική δυνατότητα, οι τεχνικές, το πρωτοποριακό πνεύμα και οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία, έρευνα και ανάπτυξη, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη γνώση της παράδοσης, εγγυώνται την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η «ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ», η «ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ με Λιγότερο Αλάτι», η «ΗΠΕΙΡΟΣ Μαλακή», το «ΗΠΕΙΡΟΣ Ελαφρύ», το «ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο», η  «Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ», το «ΗΠΕΙΡΟΣ Οικογενειακό», η «Κεφαλογραβιέρα ΗΠΕΙΡΟΣ», το «Κεφαλοτύρι ΗΠΕΙΡΟΣ», το «Ανθότυρο ΗΠΕΙΡΟΣ» και άλλα.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

25-10-2020 17:50Κώστας

Οκ, έχουν Ελληνικά τυριά αλλά παράγονται και συσκευαζονται στην........Ρουμανία! Να λέτε όλη την αλήθεια και αφήστε τον καταναλωτή να διαλέξει.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία