BACK TO
TOP
Branding

Τιμή ρεκόρ για συλλεκτικές φιάλες «Λαβύρινθος 21 Χρονιές» για καλό σκοπό

Στην τιμή ρεκόρ για την ελληνική αγορά κρασιού των 6.000 ευρώ η κάθε μία, κατακυρώθηκαν δύο από τις συλλεκτικές εμφιαλώσεις «Λαβύρινθος 21 Χρονιές» κατά τη διάρκεια της επετειακής φιλανθρωπικής δημοπρασίας που διοργάνωσαν από κοινού την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου, η VERGOS Auctions και το Κτήμα ΣΚΟΥΡΑΣ.

labirintos

18
0

Με αφορμή την Επέτειο από τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 το Κτήμα ΣΚΟΥΡΑΣ κυκλοφόρησε τη φετινή χρονιά το εκλεκτό κρασί «Λαβύρινθος 21 Xρονιές», διαθέτοντας 21 φιάλες για την πραγματοποίηση της δημοπρασίας, όλα τα έσοδα της οποίας προορίζονται για την υποστήριξη των σκοπών της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Vergos Auctions, ο έντονος ρυθμός των 'χτυπημάτων' από τους συμμετέχοντες έδωσε το στίγμα της δημοπρασίας με το σύνολο της αξίας πώλησης των 21 αριθμημένων φιαλών να προσεγγίζει το συμβολικό ποσό των 21.000€. Μία ακόμη έμπρακτη απόδειξη ότι το ευαισθητοποιημένο κοινό ανταποκρίνεται με θέρμη σε ενέργειες κοινωνικής υπευθυνότητας που στόχο έχουν την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων.

Σε ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, η Πρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή, κα. Δάφνη Οικονόμου η οποία τίμησε με την παρουσία της τη δημοπρασία, ευχαρίστησε θερμά τον Ανδρέα Βέργο, Managing Director της VERGOS Auctions και τον Γιώργο Σκούρα, ιδιοκτήτη του οινοποιείου Κτήμα ΣΚΟΥΡΑΣ, εξαίροντας την πρωτοβουλία τους όπως και το αποτέλεσμα της δημοπρασίας.

Ο επετειακός Λαβύρινθος του Κτήματος ΣΚΟΥΡΑ, με τη συμβολική ονομασία «21 Χρονιές», παλαιώθηκε με φροντίδα σε ιδανικές συνθήκες για 21 ολόκληρα χρόνια, από το 1999 έως και το 2020 και συνοδεύεται από μία ειδική έκδοση με 21 ιστορίες από τα απομνημονεύματα του στρατηγού Μακρυγιάννη.

Φιάλη και βιβλίο εσωκλείονται σε μια πανόδετη κασετίνα φτιαγμένη στο χέρι

Φιάλη και βιβλίο εσωκλείονται σε μια πανόδετη κασετίνα εξ’ ολοκλήρου φτιαγμένη στο χέρι ειδικά για την περίσταση από το εργαστήριο ειδικών βιβλιοδεσιών και εκδόσεων του Μπάμπη Λέγγα, αποτελώντας ένα εξαιρετικό συλλεκτικό αναμνηστικό αντικείμενο της Επετείου των 200 χρόνων από την ένδοξη Ελληνική Επανάσταση.

Η συγκεκριμένη δημοπρασία διαθέτει μία ακόμη πτυχή, καθώς για πρώτη φορά θα διατεθούν μέσω δημοπρασίας αριθμημένες φιάλες ελληνικού κρασιού στην εγχώρια αγορά, γεγονός που αναμένεται να εκτιμηθεί τόσο από τους συλλέκτες όσο και από τους απανταχού λάτρεις του οίνου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία