BACK TO
TOP
Branding

Η Chobani επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο με φυτικές κρέμες καφέ

Η γαλακτοβιομηχανία Chobani, γνωστή για το ελληνικού τύπου γιαούρτι, επέκτεινε το χαρτοφυλάκιό της με την εισαγωγή μιας νέας σειράς κρέμας καφέ φυτικής προέλευσης.

chobani

204
0

Η εταιρεία –η οποία έχει λανσάρει ήδη κρέμες καφέ με βάση τα γαλακτοκομικά και τη βρώμη– λέει ότι η νέα σειρά αναμειγνύει φυτικά συστατικά για να δημιουργήσει ένα «πλούσιο, κρεμώδες και σαν γαλακτοκομικό, προϊόν».

Η νέα σειρά κρέμας φυτικής προέλευσης της Chobani περιλαμβάνει τέσσερις ποικιλίες: Sweet & Creamy, French Vanilla, Chocolate Funnut και Caramel Macchiato.

«Καθώς όσοι πίνουν καφέ συνεχίζουν να βελτιώνουν την εμπειρία τους στο σπίτι και να ζητούν καλύτερες επιλογές, επεκτείνουμε την προσφορά κρέμας μας για να συμπεριλάβουμε τέσσερις νέες κρέμες φυτικής προέλευσης γεμάτες με τις γεύσεις που αγαπούν», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Chobani, Peter. McGuinness. «Με αυτήν την επέκταση, προσφέρουμε καλύτερες επιλογές με κάτι για όλους – κρέμες από βρώμη, φρέσκα γαλακτοκομικά προϊόντα ή φυτικά συστατικά».

Οι νέες φυτικές κρέμες της Chobani είναι απαλλαγμένες από τεχνητές γεύσεις, γλυκαντικά και συντηρητικά και είναι διαθέσιμες στις ΗΠΑ.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία