BACK TO
TOP
Branding

Οι νικητές του διαγωνισμού «30 χρόνια ΑΛΦΑ η εξέλιξη…»

Στις 13 και 14 Ιανουαρίου, παραδόθηκαν, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του Covid -19, στους νικητές τα δώρα του μεγάλου διαγωνισμού « 30 χρόνια ΑΛΦΑ η εξέλιξη…γιορτάζουμε τα 30 χρόνια της ΑΛΦΑ και την ένταξή της στην οικογένεια της ADAMA».

νικητρια_τηλεορασης_2

190
0

Συγκεκριμένα, στις 13/1, στα γραφεία της εταιρείας μας στη Θεσσαλονίκη, παραδόθηκε στον τυχερό παραγωγό από τη Γαλάτιστα  Χαλκιδικής Γούσιο Γιώργο το δώρο, ένα iphone 12 pro.

Σειρά είχε στις 14/1 η παραγωγός από το Κρόκιο Μαγνησίας Δήμητρα Σιαμέτη να παραλάβει το δικό της δώρο, μια smart TV Samsung, στο κατάστημα του συνεργάτη μας Αντώνη Καλόγηρου, όπου και είχε κάνει την αίτηση για τον διαγωνισμό.

Οι δυο νικητές δεν έκρυψαν την χαρά τους για τα δώρα που κέρδισαν εν μέσω των δύσκολων καταστάσεων που διανύουμε.



Να σημειώσουμε δε, ότι αναμένεται και η παράδοση του μεγαλύτερου δώρου του διαγωνισμού μας, ενός αυτοκινήτου Toyota Yaris hybrid στον τυχερό νικητή παραγωγό αλλά και συνεργάτη μας Ρούζιο Κώστα από τα Κύμινα του Δήμου Δέλτα Θεσσαλονίκης!

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό και να τους υποσχεθούμε πως θα είμαστε πάντα δίπλα τους,  αξιοποιώντας την μεγάλη παρακαταθήκη της ΑΛΦΑ και υλοποιώντας την υπόσχεση της ADAMA:

Μιλήστε μας και θα ακούσουμε πραγματικά, θα μάθουμε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε και θα παραδώσουμε αυτό που χρειάζεστε για να πετύχετε.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία