BACK TO
TOP
Branding

Στο Βιετνάμ ταξιδεύουν έως 9 Δεκεμβρίου τα ελληνικά συνεταιριστικά προϊόντα

Με βασικό στόχο την προώθηση των ελληνικών αυθεντικών συνεταιριστικών προϊόντων Π.Ο.Π. (Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης) και Π.Γ.Ε. (Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης) που ανήκουν στη μεγάλη οικογένεια αναγνωρισμένων ευρωπαϊκών προϊόντων η ΕΘΕΑΣ βρέθηκε στο Βιετνάμ για την προώθηση των ελληνικών συνεταιριστικών προϊόντων.

vietnam

187
0

Συγκεκριμένα, από τις 3 έως τις 9 Δεκεμβρίου η ΕΘΕΑΣ θα βρίσκεται στο Βιετνάμ, συμμετέχοντας σε Έκθεση Τροφίμων για να προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά συνεταιριστικά προϊόντα.

Στην αποστολή στο Χο Τσι Μιν του Βιετνάμ συμμετέχει ο πρόεδρος της ΕΘΕΑΣ κ. Παύλος Σατολιάς, το μέλος του ΔΣ της ΕΘΕΑΣ κ. Σάββας Αργυράκης, ο εκπρόσωπος του ΑΣ «Πίνδος» κ. Γρηγόρης Κέντρος και η εκπρόσωπος της Ένωσης Ηρακλείου κ. Θεανώ Βρέντζου.


Ο πρόεδρος της ΕΘΕΑΣ κ. Παύλος Σατολιάς δήλωσε σχετικά: «Στην ΕΘΕΑΣ δηλώνουμε υπερήφανοι για το γεγονός ότι τα προϊόντα που παράγουν οι Συνεταιρισμοί μέλη μας έχουν κατακτήσει τις αγορές. Τα συνεταιριστικά αγροτικά προϊόντα είναι θησαυρός στα χέρια μας και πρέπει να τον αξιοποιήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία