BACK TO
TOP
Brand name

Τα Ελληνικά Κελλάρια Οίνων συντροφεύουν την αυγουστιάτικη πανσέληνο

Τη δυνατότητα να απολαύσουμε την πιο μαγευτική Πανσέληνο του χρόνου θα έχουμε στις 26.08.2018, συντροφιά με τα μοναδικά κρασιά της σειράς Ποικιλιακά Λουλούδια-Flowers, Μοσχοφίλερο και Αγιωργίτικο.

2
0
Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής κρασιού στην Ελλάδα προτείνει την ιδιαίτερη εκείνη βραδιά άρωμα από λευκό και κόκκινο κρασί για να καλύψει όλα τα γούστα. Οι παρακάτω προτάσεις θα κάνουν την βραδιά σας οινικά απολαυστική!

Ποικιλιακά Λουλούδια-Flowers, Μοσχοφίλερο Μαντινείας: ένα λευκό ξηρό κρασί με ανοιχτόχρωμο, λαμπερό χρώμα. Το εκλεπτυσμένο άρωμα εσπεριδοειδών και η απαλή φρουτώδης γεύση της ποικιλίας, θα συνοδεύσουν αρμονικά ψάρια, θαλασσινά, άσπρα κρέατα και ζυμαρικά με λευκές σάλτσες.

Ποικιλιακά Λουλούδια-Flowers, Αγιωργίτικο Νεμέας: ερυθρό ξηρό κρασί με πλούσιο άρωμα, βελούδινη, γεμάτη γεύση και λαμπερό ρουμπινί χρώμα. Συνοδεύει ιδανικά κόκκινα κρέατα, αλλαντικά και ζυμαρικά με κόκκινες πικάντικες σάλτσες.

Η μαγευτική αυτή πανσέληνος θα μας βρει να νιώθουμε την ανάγκη να την περάσουμε κάπου ρομαντικά σε κάποια παραλία, ταράτσα ή αγαπημένο μαγαζί, είτε με φίλους είτε με έρωτες είτε μόνοι μας, συντροφιά με τα μοναδικά Ποικιλιακά Λουλούδια-Flowers. Απολαύστε τα όποια και αν είναι η περίσταση!

*Μπορείτε να απολαύσετε επιλεγμένα κρασιά από την γκάμα της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων στα παρακάτω καταστήματα:

Εστιατόριο μπαρ «ΥΑΔΕΣ» εντός Αττικού Άλσους

Εστιατόριο «ΆΛΣΟΣ» ΘΗΣΕΙΟ

Εστιατόριο «ΣΤΡΟΦΗ» ΑΚΡΟΠΟΛΗ

www.gwc-microsite.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία