BACK TO
TOP
Brand name

Με 4 αστέρια η E-LA-WON στα Great Taste του Λονδίνου

Για μια ακόμη φορά τα προϊόντα E-LA-WON απέσπασαν 4 ΧΡΥΣΑ αστέρια στον παγκόσμιο διαγωνισμό γεύσης μεταξύ 12.634 προϊόντων. Οι 500 και πλέον κριτές-δοκιμαστές από το Μάρτιο έως και Ιούλιο αξιολόγησαν με «τυφλή» γευσιγνωσία τα προϊόντα και απένειμαν τίτλους στο 36% των συμμετοχών.

Με 4 αστέρια η E-LA-WON  στα Great Taste του Λονδίνου

1
0
Έτσι στο διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό «Great Taste Awards»:
  • Tο μέλι Βανίλια βραβεύθηκε με 2 Χρυσά αστέρια, σύμφωνα με τους κριτές θεωρείται: «ένα μέλι με απαλή υφή και πολυπλοκότητα στη γεύση με νότες μαστίχας και διαρκή επίγευση».
  • Το μέλι θυμάρι απέσπασε χρυσό αστέρι: «κεχριμπαρένιο, διαυγές χρώμα, με αρώματα εσπεριδοειδών και εξαιρετικά αρωματική και βουτυράτη γεύση» όπως καταλήγουν οι δοκιμαστές.
  • Το ελαιόλαδο Special Blend τιμήθηκε επίσης με χρυσό αστέρι: «απαλό φρουτώδες, με καλή ισορροπία, ήπια πικάντικο με καθαρή και στρογγυλεμένη γεύση και νότες γρασιδιού» τονίζουν οι γευσιγνώστες.
Ο διεθνούς φήμης διαγωνισμός γευσιγνωσίας «Great Taste Awards» αποτελεί σημείο αναφοράς για το ποιοτικό τρόφιμο. Το θεσμό των «Όσκαρ της γεύσης» υποστηρίζουν μεγάλα πολυκαταστήματα του Λονδίνου, όπως τα Harrods, Sellfridges κτλ.

Το σήμα του βραβείου των Great Taste είναι συνώνυμο της ποιότητας και σημείο αναφοράς για εκατομμύρια καταναλωτές στις 5 ηπείρους.

Όπως τόνισε και ο CEO της εταιρείας Γιάννης Καμπούρης «είμαστε υπερήφανοι που τα ελληνικά προϊόντα κερδίζουν διεθνή αναγνώριση και ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που η E-LA-WON έχει ξεπεράσει τις 45 βραβεύσεις και δικαιώνονται οι κόποι όλων μας
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία