Η Terra Fyllida συμμετέχει στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2018, ένα από τα σημαντικότερα Εκθεσιακά γεγονότα της Ελλάδας με περισσότερους από 1.500 εκθέτες, 8-16 Σεπτεμβρίου 2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
H Terra Fyllida για άλλη μία χρονιά θα φιλοξενηθεί απο τον Δήμο Ν. Ζίχνης & το Σπήλαιο Αλιστράτης στο περίπτερο 16 / Stand 13, όπου και θα παρουσιάσει τη νέα σειρά προϊόντων Σαγανάκι Μανιταριών
Σαγανάκι Μανιτάρι Αγαρικό με Μουστάρδα και Λεμόνι 220g
Φρέσκα αγαρικά μανιτάρια κομμένα σε μεγάλα κομμάτια σωτάρονται σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και σιγοβράζουν μαζί με μουστάρδα, χυμό λεμόνι και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και δημιουργούν ένα μοναδικό σαγανάκι
Μπορείτε να το σερβίρετε είτε σαν μεζέ, σκέτο ή με τυρί φέτα, για τσίπουρο, ούζο ή μπύρα, είτε ως έτοιμη σάλτσα σε ψητό κρέας ή ψάρι
Σαγανάκι Μανιτάρι Αγαρικό με Ούζο και Τομάτα 220g
Φρέσκα αγαρικά μανιτάρια κομμένα σε μεγάλα κομμάτια σωτάρονται σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και σιγοβράζουν μαζί με ούζο, σάλτσα τομάτας και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και δημιουργούν ένα μοναδικό σαγανάκι
Μπορείτε να το σερβίρετε είτε σαν μεζέ, σκέτο ή με τυρί φέτα, για τσίπουρο, ούζο ή μπύρα, είτε ως έτοιμη σάλτσα σε ψητό κρέας ή ψάρι
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 8/9 & ΚΥΡΙΑΚΗ 9/9: 10:00-22:0
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 16:00-22:0
ΣΑΒΒΑΤΟ 15/9 & ΚΥΡΙΑΚΗ 16/9: 10:00-22:00
H Terra Fyllida για άλλη μία χρονιά θα φιλοξενηθεί απο τον Δήμο Ν. Ζίχνης & το Σπήλαιο Αλιστράτης στο περίπτερο 16 / Stand 13, όπου και θα παρουσιάσει τη νέα σειρά προϊόντων Σαγανάκι Μανιταριών
Σαγανάκι Μανιτάρι Αγαρικό με Μουστάρδα και Λεμόνι 220g
Φρέσκα αγαρικά μανιτάρια κομμένα σε μεγάλα κομμάτια σωτάρονται σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και σιγοβράζουν μαζί με μουστάρδα, χυμό λεμόνι και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και δημιουργούν ένα μοναδικό σαγανάκι
Μπορείτε να το σερβίρετε είτε σαν μεζέ, σκέτο ή με τυρί φέτα, για τσίπουρο, ούζο ή μπύρα, είτε ως έτοιμη σάλτσα σε ψητό κρέας ή ψάρι
Σαγανάκι Μανιτάρι Αγαρικό με Ούζο και Τομάτα 220g
Φρέσκα αγαρικά μανιτάρια κομμένα σε μεγάλα κομμάτια σωτάρονται σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και σιγοβράζουν μαζί με ούζο, σάλτσα τομάτας και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και δημιουργούν ένα μοναδικό σαγανάκι
Μπορείτε να το σερβίρετε είτε σαν μεζέ, σκέτο ή με τυρί φέτα, για τσίπουρο, ούζο ή μπύρα, είτε ως έτοιμη σάλτσα σε ψητό κρέας ή ψάρι
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 8/9 & ΚΥΡΙΑΚΗ 9/9: 10:00-22:0
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 16:00-22:0
ΣΑΒΒΑΤΟ 15/9 & ΚΥΡΙΑΚΗ 16/9: 10:00-22:00