Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Brand name

Βραβείο για τη Φέτα και Χαλλούμι Δωδώνη στα Great Taste Awards

Η φέτα και το αυθεντικό Χαλλούμι Δωδώνη διακρίθηκαν για την εξαίρετη γεύση τους στα φετινά Great Taste Awards, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς που αξιολογεί και βραβεύει τα καλύτερα τρόφιμα και ποτά παγκοσμίως.

Βραβείο για τη Φέτα και Χαλλούμι Δωδώνη στα Great Taste Awards

10
0

Η Δωδώνη συμμετείχε για πρώτη φορά στα Great Taste Awards, αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές και τη διάκριση ενός αστεριού για την πασίγνωστη φέτα και το χαλλούμι της.

Η φέτα Δωδώνη, από 100% ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα, αποτελεί ένα αμιγώς ελληνικό, πολυβραβευμένο προϊόν Προστατευμένης Ονομαστικής Προέλευσης (Π.Ο.Π), διαθέσιμο σε παραπάνω από 45 χώρες του κόσμου. Το Χαλλούμι Δωδώνη παράγεται αποκλειστικά από κυπριακό γάλα στην υπερσύγχρονη μονάδα της Δωδώνη στη Λεμεσό και ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο άρωμα, τη μοναδική γεύση και τον αυθεντικό τρόπο παραγωγής του, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε παραπάνω από 30 χώρες παγκοσμίως.

Τα τελευταία τρία χρόνια, η Δωδώνη έχει λάβει παραπάνω από 15 βραβεία και διακρίσεις σε ελληνικούς και διεθνείς θεσμούς, οι οποίοι αξιολογούν και επιβραβεύουν τόσο την ανώτερη ποιότητα όσο και την εξαίρετη γεύση.

Ο Διευθυντής Εξαγωγών της Δωδώνη Βασίλης Βροχίδης δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς τα προϊόντα μας να ξεχωρίζουν και να διακρίνονται ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα, σε μία διοργάνωση διεθνούς φήμης και αναγνώρισης, όπως τα Great Taste Awards. Στην οικογένεια της ΔΩΔΩΝΗ, στόχος μας είναι να παράγουμε αγνά, 100% ελληνικά προϊόντα, υψηλής θρεπτικής αξίας και ποιότητας, συστήνοντας τη Γεύση του Καλού στους Έλληνες και διεθνείς καταναλωτές. Οι νέες αυτές βραβεύσεις αποτελούν για όλους εμάς στη ΔΩΔΩΝΗ σημαντική αναγνώριση των προσπαθειών μας και κίνητρο να συνεχίσουμε να διαθέτουμε προϊόντα εξαίρετης γεύσης που έχουν κατακτήσει επάξια την εμπιστοσύνη και αγάπη του καταναλωτικού κοινού.»

Tα Great Taste Awards αποτελούν έναν διαγωνισμό γευσιγνωσίας διεθνούς φήμης και αναγνώρισης, που υλοποιείται κάθε χρόνο από την βρετανική εταιρεία «Guild of Fine Food», αποτελώντας σημείο αναφοράς για τα εξαίρετης γεύσης και ποιότητας τρόφιμα. Στη διάρκεια του φετινού διαγωνισμού, περισσότεροι από 500 εξειδικευμένους κριτές, αξιολόγησαν μέσω της τυφλής δοκιμής 12.500 προϊόντα από όλο τον κόσμο, για να ξεχωρίσουν και να βραβεύσουν τα καλύτερα από αυτά.

 

Λίγα λόγια για τη Δωδώνη

Η Δωδώνη Α.Ε ιδρύθηκε το 1963. Μετρώντας 55 χρόνια αυθεντικής παράδοσης και ιστορίας, η εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα, παράγει αυθεντικά, αμιγώς ελληνικά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας 100% ελληνικό αγελαδινό, κατσικίσιο και πρόβειο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από ένα διευρυμένο δίκτυο 5.500 Ελλήνων παραγωγών που δραστηριοποιούνται κυρίως στην περιοχή της Ηπείρου. Με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά  και εξαγωγική δραστηριότητα σε 45 χώρες του κόσμου, η ΔΩΔΩΝΗ διαθέτει 9 κατηγορίες γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων και παράγει 100 ξεχωριστά προϊόντα, που ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και την 100% ελληνική τους ταυτότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να  επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.dodoni.eu, https://www.facebook.com/Dodoni.SA, https://www.instagram.com/dodoni.eu/

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία