BACK TO
TOP
Brand name

Mε νέα πολυτελή προϊόντα η E-LA-WON στο Παρίσι

Στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL Paris 2018, όπου η ελληνική συμμετοχή δίνει δυναμικό ‘παρών’, η πολυβραβευμένη εταιρεία E-LA-WON-σήμα κατατεθέν στην ποιότητα σε ελαιόλαδο, μέλι και ελληνική pesto - λανσάρει ‘new luxury’ υπέροχα χειροποίητα σαπούνια ελαιολάδου, ιδανικά για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά.

aELA-WON-new12

8
0

Πρόκειται για:

- το απλό αγνό σαπούνι


- το σαπούνι με άρωμα σανδαλόξυλο


- το λατρεμένο με απαλό άρωμα τριαντάφυλλου


- το ‘νέο χρυσό’ με επικάλυψη χρυσού 22 καρατίων στη σειρά ‘Gold line’

 

Έτοιμα για προσωπική χρήση αλλά εξαιρετικά και για εταιρικά δώρα, αποπνέουν καθαριότητα, φροντίδα και ελληνικότητα. Για την παρασκευή τους επιλέγεται η ψυχρή μέθοδος, μέχρι να ωριμάσουν για να χρησιμοποιηθούν. Μια πραγματική ιεροτελεστία από τη δημιουργία, την πλήρη ωρίμανση έως την τοποθέτηση σε καλαίσθητες συσκευασίες. Πλούσια σε αντιοξειδωτικά και θεραπευτικές ιδιότητες, τα σαπούνια ελαιολάδου E-LA-WON καθαρίζουν, ενυδατώνουν, θρέφουν, τονώνουν και προστατεύουν την επιδερμίδα μας.

 

Στη SIAL oι Έλληνες εκθέτες παρουσιάζουν τα καλύτερα προϊόντα διατροφής και περιποίησης που παράγονται στη χώρα μας και επιδιώκουν τη σύναψη επιχειρηματικών συνεργασιών και την επέκταση της εξαγωγικής τους δραστηριότητας, αξιοποιώντας το κορυφαίο γεγονός του κλάδου τους. Η E-LA-WON συμμετέχει στην Έκθεση για την ανάδειξη προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα όντας παραγωγός και προκειμένου να καρπωθεί την υψηλή προστιθέμενη αξία τόσο με τις εντυπωσιακές συσκευασίες, όσο και με τα ποιοτικά προϊόντα της για τα οποία απέσπασε 47 διεθνή βραβεία. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και επενδύει στη γεύση, την ποιότητα και την υγεία του ανθρώπου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία