BACK TO
TOP
Brand name

Η νέα σειρά αλλαντικών ΠΙΝΔΟΣ σε workshop διατροφής

Τα νέα αλλαντικά ΠΙΝΔΟΣ από φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής είχαν δυναμική παρουσία στο 3ο Shape Food Workshop που πραγματοποιήθηκε στο Athens Metro Mall στις 13/10 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής.

apindosneaseiralla

54
0

Κατά τη διάρκεια του πολύωρου 3ου Food Workshop, η προωθητική ομάδα των αλλαντικών ΠΙΝΔΟΣ μύησε τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου στην πιο γευστική διατροφική επιλογή μέσα από φέτες φιλέτου καπνιστού κοτόπουλου και μικρές μερίδες από το αγαπημένο όλων των παιδιών κοτοπαριζάκι από φρέσκα ορεινά κοτόπουλα ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ.



Η διαιτολόγος Κλειώ Δημητριάδου έδωσε tips και συμβουλές για το τι περιλαμβάνει μία τέλεια ημέρα διατροφής χρησιμοποιώντας αλλαντικά από νόστιμα ορεινά κοτόπουλα ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ και το ιδανικό προϊόν για υγιεινή διατροφή με χαμηλά λιπαρά, το φιλέτο κοτόπουλο καπνιστό ΠΙΝΔΟΣ. Το φιλέτο κοτόπουλο καπνιστό από τη νέα σειρά αλλαντικών ΠΙΝΔΟΣ είναι ένα προϊόν με πλούσια γεύση, χαμηλά λιπαρά, χωρίς γλουτένη και χωρίς προσμίξεις με άλλα κρέατα, όπως και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα που συμπληρώνουν την πλούσια γκάμα των αλλαντικών από κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ.



Οι επισκέπτες έμαθαν να φτιάχνουν το #ShapeTaperaki τους με τη μορφή του Buddha Bowl για να μην βαριούνται ποτέ σε κανένα γεύμα της ημέρας καθώς τα αλλαντικά από κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ αποτελούν την ιδανική και πιο νόστιμη επιλογή για όλες τις ώρες και για όλη την οικογένεια.



Σχετικά με τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων H ΠΙΝΔΟΣ:


Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων H ΠΙΝΔΟΣ, είναι ο μεγαλύτερος πρωτοβάθμιος αγροτικός συνεταιρισμός στη χώρα με 60 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. Κινητήρια δύναμη της ΠΙΝΔΟΣ είναι οι περισσότεροι από 500 πτηνοτρόφοι του συνεταιρισμού. Με έδρα της το Ροδοτόπι Ιωαννίνων, η ΠΙΝΔΟΣ διαθέτει υπερσύγχρονες υποδομές και πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή, ενώ ακολουθεί τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Σήμερα η ΠΙΝΔΟΣ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της πτηνοτροφίας, με μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 30%. Συντηρώντας πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας και στηρίζοντας έμμεσα χιλιάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, η ΠΙΝΔΟΣ ενισχύει στην πράξη την εθνική οικονομία και αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης για την ελληνική περιφέρεια. Η ΠΙΝΔΟΣ, ένας υπερσύγχρονος συνεταιρισμός ανταγωνιστικός διεθνώς, συνδυάζει την τεχνογνωσία αιχμής με την αμιγώς ελληνική ταυτότητα και παράδοση.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.pindos-apsi.gr

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία