BACK TO
TOP
Brand name

Η Chiquita καλύτερο σνακ μετά την άσκηση

Η premium μπανάνα Chiquita αναδείχθηκε ως το καλύτερο σνακ για μετά την άσκηση από τον θεσμό Shape Snack Awards 2018.

Chiquita---Snack-awards-2018-new

5
0

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός πραγματοποιείται από το περιοδικό Shape για 4η συνεχή χρονιά με στόχο να αναδείξει στο ευρύ κοινό τα πιο υγιεινά, νόστιμα σνακ, με λίγες θερμίδες και για όλες τις ώρες.

Για την αξιολόγηση των καλύτερων σνακ, η Shape Snack Committee, μια ομάδα ειδικών και διατροφολόγων του περιοδικού αναζητά εξονυχιστικά σε όλη την αγορά τα πιο αξιόλογα προϊόντα με αυστηρά κριτήρια ανάδειξης. Συγκεκριμένα, κάθε μερίδα σνακ θα πρέπει να έχει λιγότερες από 210 θερμίδες, μηδενικά τρανς λιπαρά και όχι πάνω από 3,5 γρ. κορεσμένα λιπαρά, να μην περιλαμβάνει σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης και ούτε παραπάνω από 400mg νάτριο.

Η μπανάνα Chiquita, το απόλυτο υγιεινό σνακ, έδωσε το ‘παρών’ στα φετινά βραβεία. Η μπανάνα είναι από τα πιο δημοφιλή φρούτα στον κόσμο και αποτελεί το αγαπημένο σνακ μικρών και μεγάλων, όσων αθλούνται αλλά και όσων απλά αναζητούν ένα υγιεινό αλλά παράλληλα νόστιμο σνακ. Παράλληλα, είναι μια ιδιαίτερα θρεπτική επιλογή,  καθώς προσφέρει άμεση, διαρκή και ουσιαστική αναπλήρωση της ενέργειας στον οργανισμό, αλλά και σημαντική πηγή βιταμινών και καλίου. Αποτελεί, δηλαδή, ιδανική εναλλακτική για όσους αθλούνται ή γυμνάζονται, τόσο πριν όσο και μετά την προπόνηση ή κάθε είδους άσκηση.

Ο Νίκος Στεφανίδης, Γενικός Διευθυντής της Chiquita Ελλάδας δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτή τη διάκριση της Chiquita, στα Shape Snack Awards 2018. Η Chiquita δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο θεσμό, μέσω του οποίου αναδεικνύονται τα πιο υγιεινά σνακ που αποτελούν την ιδανικότερη λύση για τα μικρά γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είμαστε, λοιπόν, διπλά περήφανοι που αυτά τα χαρακτηριστικά αναγνωρίζονται πλέον και από έναν τέτοιο θεσμό. Η μπανάνα Chiquita είναι μια ιδιαίτερα θρεπτική επιλογή σνακ, καθώς προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια και όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός μας για να ανταποκριθεί στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας».

Πίσω από το Μπλε Αυτοκόλλητο

Η Chiquita θέλει να έχει θετικό και σημαντικό αντίκτυπο εφαρμόζοντας τις αρχές της βιωσιμότητας σε όλες τις επιχειρηματικές πρακτικές της. Για να το επιτύχει, η Chiquita αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα του κοινού καλού για τους εργαζομένους της και τις οικογένειές τους, για τις κοινότητες, για τη βιομηχανία φρούτων σαν σύνολο, καθώς και για το περιβάλλον στο οποίο ζούμε όλοι.

Σχετικά με την Chiquita

Οι μπανάνες Chiquita έχουν παρουσία στην ελληνική αγορά από τη δεκαετία του ’70 και μέχρι σήμερα αποτελούν τις πιο ποιοτικές μπανάνες της αγοράς και τη νούμερο ένα προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών. Εκτός από τις γνωστές σε όλους μπανάνες, η Chiquita παράγει και εμπορεύεται ανανάδες. Υπό την ευθύνη της Chiquita στην Ελλάδα βρίσκονται οι αγορές των Βαλκανίων και της Κύπρου. Σκοπός της Chiquita είναι να κερδίζει τις καρδιές και το μυαλό των καταναλωτών δημιουργώντας επώνυμα και πάνω απ’ όλα υγιεινά προϊόντα. Σύμμαχος της Chiquita είναι η αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της ποιότητας που τη διαφοροποιεί σε κάθε βήμα, από την καλλιέργεια μέχρι τα προϊόντα της να φτάσουν στους καταναλωτές.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.chiquita.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία