BACK TO
TOP
Brand name

Ο γύρος του κόσμου μέσα από τα ρύζια της 3αλφα

Ένα ταξίδι στις γεύσεις του κόσμου ξεκινά με συνοδοιπόρο την 3αλφα, την εταιρεία που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Έλληνα καταναλωτή εδώ και 50 χρόνια, και τη σειρά Ρύζια του Κόσμου.

a3alfa___ryzia_tou_kosmou

96
0

Από την Ινδία και την Ταϋλάνδη μέχρι και τους ορυζώνες της γειτονικής Ιταλίας, οι εκλεκτές ποικιλίες των αρωματικών ρυζιών από τη σειρά Ρύζια του Κόσμου της 3αλφα, «προσγειώνονται» στο καθημερινό τραπέζι δίνοντάς μας την ευκαιρία να τα απολαύσουμε σε αμέτρητους συνδυασμούς και να ταξιδέψουμε με το νου.

Η 3αλφα – Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., έχοντας πάντα ως γνώμονα να μας προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, έχει επιλέξει και επεξεργαστεί με το ιδιαίτερο μεράκι της μοναδικές ποικιλίες από τα πέρατα του κόσμου και έχει δημιουργήσει πέντε μοναδικά προϊόντα:

- Basmati, το αρωματικό ρύζι από την Ινδία με την ιδιαίτερη γεύση

- Jasmine, το ρύζι με το φίνο άρωμα που καλλιεργείται στα οροπέδια της Ταϋλάνδης

- Risotto, από την εκλεκτή ποικιλία μεσόσπερμου ρυζιού Carnaroli από ορυζώνες της Ιταλίας

- Ρύζι Άγριο με Parboiled, ο ειδικός των gourmet πιάτων με ιδιαίτερα σπυρωτή γεύση

- Ρύζι Άγριο με Basmati Ινδίας, εξωτική γεύση που συνδυάζει το ρύζι από τις λίμνες των Ινδιάνων με το μυρωδάτο ρύζι των Ινδών





Για όσους θέλουν να ταξιδέψουν γευστικά μέχρι τη γειτονική Ιταλία, ακολουθεί μια γευστικότατη συνταγή με αγάπη από την 3αλφα



Risotto με σαφράν και κολοκυθάκια

Υλικά

1/2 κιλό Ρύζι Risotto 3αλφα

1 κρεμμύδι τριμμένο

10 κολοκυθάκια κομμένα σε μικρούς κύβους

1 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος

ελαιόλαδο

ζωμός κοτόπουλου

5 - 6 ψήγματα σαφράν

Αλάτι και πιπέρι

Τρόπος μαγειρέματος

Σοτάρετε σε μια κατσαρόλα το κρεμμύδι και τα κολοκυθάκια και τα αφήνετε να τσιγαριστούν. Ρίχνετε το ρύζι, ανακατεύετε και το αφήνετε λίγο να τσιγαριστεί. Ρίχνετε λίγο ζωμό μαζί με το σαφράν και το αλατοπίπερο και ανακατεύετε μέχρι να απορροφηθεί από το ρύζι. Σιγά-σιγά ρίχνετε πάλι ζωμό και επαναλαμβάνετε έως ότου το ρύζι χυλώσει. Προσθέτετε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και αν θέλετε λίγη τριμμένη παρμεζάνα. Σερβίρετε ζεστό.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία