BACK TO
TOP
Brand name

Μπάρες σοκολάτας Υγείας Παυλίδη σε δύο γεύσεις

Η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, η Νο. 1 σοκολάτα υγείας στην Ελλάδα, παρουσιάζει φέτος δύο ξεχωριστά προϊόντα που εμπλουτίζουν την ομάδα γευστικών επιλογών του Παυλίδη.

aygeiaspavlidhgeushportokaliou

337
0

Οι δύο νέες μπάρες σοκολάτας συνδυάζουν την αυθεντικότητα της Σοκολάτας Υγείας Παυλίδη που έχουν αγαπήσει γενιές και γενιές με νέες απολαυστικές γευστικές προτάσεις. Η Υγείας Παυλίδη παρουσιάζει την τέλεια επιλογή για ένα άμεσο στην κατανάλωση, απολαυστικό και ισορροπημένο σνακ σε ιδανικό μέγεθος, γεμάτο ενέργεια, για κάθε στιγμή της ημέρας!



Για πρώτη φορά, η αυθεντική σοκολάτα Υγείας Παυλίδη γίνεται μπάρα και ενώνεται απολαυστικά με ξηρούς καρπούς και βελούδινη κρέμα σε δύο υπέροχες γεύσεις:

- την Υγείας Παυλίδη μπάρα με φουντούκια και κρέμα κακάο με γεύση μελιού

- την Υγείας Παυλίδη μπάρα με αμύγδαλα και κρέμα με γεύση γιαουρτιού και πορτοκαλιού

Λίγα λόγια για τη Mondelēz International:

Η Mondelēz International (NASDAQ: MDLZ) δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να απολαμβάνουν τα σνακς τους με υπεύθυνο τρόπο  σε περίπου 160 χώρες παγκοσμίως.
Με καθαρά έσοδα περίπου 26 δις δολάρια το 2017, οδηγεί το μέλλον στα σνακς με εμβληματικά παγκόσμια και τοπικά brands όπως τα μπισκότα Oreo, belVita και  LU, οι σοκολάτες Cadbury Dairy Milk, Milka και Toblerone, οι καραμέλες Sour Patch Kids και οι τσίχλες Trident.
Η Mondelēz International είναι μέλος των δεικτών Standard and Poor's 500, NASDAQ 100 και Dow Jones Sustainability Index.

Περισσότερα για τη Mondelēz International:

www.mondelezinternational.com

www.twitter.com/MDLZ



Λίγα λόγια για τη Mondelēz στην Ελλάδα:

Η Mondelēz International έχει παρουσία αρκετών δεκαετιών στην Ελλάδα και brands με ιστορία άνω των 100 χρόνων, ενώ προωθεί με ευθύνη προϊόντα όπως σοκολάτες Lacta, Υγείας Παυλίδη, Παυλίδη γεμιστές, κουβερτούρα Παυλίδη, Kiss, γκοφρέτα 3BIT, Merenda, τυρί κρέμα Philadelphia, μπισκότα OREO και Εργαστήρι Παυλίδη, ροφήματα σοκολάτας Cadbury, τσίχλες Trident, Dentyne και καραμέλες Halls. 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία