BACK TO
TOP
Brand name

Ροζ τζιν για τον Άγιο Βαλεντίνο

Το αποστακτήριο Old Curiosity λανσάρει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το τζιν Αpothecary Rose.

apothecaryroseginbalentinoy

28
0

Το Apothecary Rose θα διατίθεται με δωρεάν σακουλάκι με διαλεγμένα ροζ ροδοπέταλα και είναι σχεδιασμένο να αλλάζει χρώμα, από απαλό χρυσό σε ροζ όταν θα προστίθεται τόνικ (tonic).

Εκτός από αρώματα λουλουδιών (floral botanicals), όπως η αγγελική (angelica root), το τζιν αφήνει μια γεύση από φύλλα (leaf), κέδρο (juniper), θρούμπι (savory) και κόλιανδρο (coliander). 

Το αποστακτήριο Old Curiosity είναι το πιο πρόσφατο εγχείρημα του Hamish Martin, Σκωτσέζου βοτανολόγου και ιδιοκτήτη του Μυστικού Κήπου με τα Βότανα (Secret Herb Garden) στα προάστια του Εδιμβούργου, Σκωτία. «Το γευστικό τζιν μας Apothecary Rose χαρίζει μια δόση μαγείας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Παίρνει μια ξεχωριστή ροζ απόχρωση και δείχνει τέλειο όταν σερβίρεται συνοδεία ροδοπέταλων από τον κήπο μας», είπε ο Martin στην Jenny Eagle για το beveragedaily.com.

Το τζιν Apothecary Rose θα είναι διαθέσιμο από την ιστοσελίδα theoldcuriosity.co.uk, σε καταστήματα με ποτά στη Σκωτία και στην αλυσίδα Harvey Nichols σε όλη την Αγγλία το διάστημα από 1η Φεβρουαρίου έως 31 Μαρτίου 2019.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία