BACK TO
TOP
Brand name

Τρεις νέες ποικιλίες Αποστάγματα Δεκαράκι

Οι τρεις απολαυστικές ποικιλίες των Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Δεκαράκι, το Μοσχάτο, η Μαλαγουζιά και ο Ροδίτης παρουσιάζονται μέσα από τρία spot που θα βρίσκονται στον αέρα έως τις 25 Μαρτίου, σε μια χρονική περίοδο που περικλείει τις πιο χαρακτηριστικές ελληνικές γιορτές: Τσικνοπέμπτη, Καθαρά Δευτέρα και 25η Μαρτίου.

aDEKARAKItreispoikiliesgiortes

12
0

Τα τρία μέλη της οικογένειας Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων παντρεύουν την παράδοση στη διαδικασία απόσταξης με τις σύγχρονες μεθόδους στην εμφιάλωση  και δίνουν γεύση και άρωμα γιορτής στο τραπέζι.

Το Μονοποικιλιακό Απόσταγμα Δεκαράκι Μοσχάτο, με τη μεστή γεύση και το μοναδικό άρωμά του, μπορεί να συνοδεύσει άριστα εκλεκτούς μεζέδες, αναδεικνύοντας στο μέγιστο τα κρεατικά. Γι’ αυτό και αποτελεί την ιδανική συνοδεία των εδεσμάτων στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης. 



Το Μονοποικιλιακό Απόσταγμα Δεκαράκι Μαλαγουζιά, με κομψό και ανθικό αρωματικό χαρακτήρα, συνδυάζεται ιδανικά με τα θαλασσινά και τα ψάρια, αποτελώντας καλή συντροφιά για τις παραδοσιακές, νηστίσιμες γεύσεις της Καθαράς Δευτέρας.

https://youtu.be/FL-TiRkltt

Το Μονοποικιλιακό Απόσταγμα Δεκαράκι Ροδίτης, ξεχωρίζει για τα λεμονάτα και φρουτώδη αρώματά του. Ο ήπιος χαρακτήρας τον κάνει σύντροφο σε κάθε περίσταση, όπως το παραδοσιακό τραπέζι της 25ης Μαρτίου.



Όπως σημειώνεται, φέτος η σοδειά και των τριών ποικιλιών σταφυλιού ήταν εξαιρετική. Για την παραγωγή των μονοποιλιακών τσίπουρων Δεκαράκι, ακολουθείται η παραδοσιακή διαδικασία στην απόσταξη με όλες τις σύγχρονες μεθόδους στην εμφιάλωση.
Τα αρώματα από τα στέμφυλα του Μοσχάτου, της Μαλαγουζιάς και του Ροδίτη, αναδύονται μέσα από τη διαδικασία της πολλαπλής επαναπόσταξης η οποία απαιτεί χρόνο και πραγματοποιείται με παραδοσιακά μέσα σε ελληνικούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Η αδιαμφισβήτητη ποιότητα ενισχύεται από την πολλαπλή επαναπόσταξη για να δημιουργήσει αποστάγματα με αυθεντικό γευστικό και αρωματικό χαρακτήρα.

Παράλληλα, η τέχνη στα «κοψίματα» - δηλαδή το ποιο μέρος της καρδιάς του αποστάγματος απομονώνεται και επαναποστάζεται σε κάθε τμήμα της πολλαπλής επαναπόσταξης - τελειοποιεί το προϊόν και δημιουργεί ανώτερης ποιότητας αποστάγματα.

Περισσότερες πληροφορίες:

www.dekaraki.gr
     

www.facebook.com/todekaraki 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία