BACK TO
TOP
Brand name

Οχτώ διακρίσεις για την ΕΖΑ στα BeerBartender

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης απέσπασε οχτώ βραβεία στην 6η διοργάνωση των BeerBartender Awards 2019, τον ελληνικό θεσμό που συμβάλει στην προβολή και την ανάδειξη της εγχώριας ζυθοποιίας.

abrabeusheza19atala1

132
0

Στην τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στο The Hub, η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης διακρίθηκε στην ψηφοφορία του κοινού τόσο για τις εξαιρετικής ποιότητας μπύρες της όσο και για την εταιρική της λειτουργία στις κατηγορίες «Ελληνική Ζυθοποιία» και «Εισαγωγική εταιρεία».

Επίσης, κέρδισε δύο βραβεία για το τηλεοπτικό σποτ με θέμα «EZA Lager vs EZA Pilsener» και για τη μοναδική μπύρα Odyssey Red Rhapsody.

Μαρία Παναγιωτοπούλου, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης


Στα βραβεία γευσιγνωσίας διακρίθηκε στις κατηγορίες «Wheat, Wit and Weiss» για την Odyssey White Rhapsody, «Dark Ale» για την Odyssey Dark Rhapsody, «Specialty Ale» για την Odyssey Red Rhapsody και «Low Alcohol» για την εζα alcohol free.

Με αφορμή τη βράβευση της εταιρείας, ο Αθανάσιος Συριανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε περήφανοι για τις διακρίσεις που λάβαμε στα BeerBartender Awards και αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν για μία ακόμη χρονιά οι Έλληνες καταναλωτές. Το γεγονός αυτό μας γεμίζει με δύναμη για να συνεχίσουμε και ανανεώνει τη δέσμευσή μας, να παράγουμε καλή μπύρα με τον σωστό τρόπο.»



Λίγα λόγια για την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης Α.Ε.:

Με κύριο μέτοχο τον Αθανάσιο Συριανό και στρατηγικό επενδυτή την Damma Συμμετοχών Α.Ε. η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ιδρύθηκε το 1988 και έχει σε αυτή την μακροχρόνια πορεία της εξελιχθεί σε μια δυναμική βιομηχανία παράγοντας και διαθέτοντας εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα μπύρας. Σήμερα προωθεί στην ελληνική και διεθνή αγορά οχτώ προϊόντα ζύθου υψηλής γευστικής αξίας και ποιότητας, τις εζα Premium Pilsener, εζα Fine Lager, εζα Alcohol Free, Pils Hellas, BLUE Ιsland, Odyssey White Siren’s Call, Odyssey Red Circe’s Spell, Odyssey Dark Calypso’s Desire. Απασχολεί περισσότερους από 170 ειδικευμένους εργαζόμενους στην παραγωγή και τη διανομή και εφαρμόζει επιτυχώς ένα - προηγμένης τεχνολογίας - ολοκληρωμένο σύστημα διαδικασιών παραγωγής και περιβαλλοντικής φροντίδας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία