BACK TO
TOP
Brand name

Η Novacert προωθεί τα ελληνικά προϊόντα

Με αφορμή την έναρξη του δεύτερου κύκλου επεισοδίων της εκπομπής μαγειρικής “My Greek Table with Diane Kochilas” που προβάλλεται στη δημόσια τηλεόραση των ΗΠΑ, ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα κ. Jeffrey Pyatt και η σύζυγός του Mary, φιλοξένησαν δεξίωση προς τιμήν της κορυφαίας Ελληνοαμερικανίδας σεφ, τηλεπαρουσιάστριας και συγγραφέα μαγειρικών βιβλίων, κ. Diane Kohilas.

us_embassy

0
0

Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στην οικία του Αμερικανού Πρέσβη και παρευρέθηκαν Έλληνες επιχειρηματίες, φορείς τουρισμού, κυβερνητικοί αξιωματούχοι, διακεκριμένοι σεφ, αλλά και food bloggers.

Η πρόσκληση που έλαβε η Novacert και η παρουσία του κ. Ταμπαρόπουλου Δημήτριου ως εκπροσώπου της εταιρείας στη δεξίωση ήταν εξόχως τιμητική, καθώς αναγνωρίζεται ο ηγετικός ρόλος της Novacert στην προώθηση των ελληνικών τροφίμων και κρασιών στην αγορά των ΗΠΑ.

Παράλληλα, εκπροσωπήθηκε και ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ διά του προέδρου, καθηγητή κ. Κατή Νικόλαου και της συντονίστριας του προγράμματος προώθησης Φέτας ΠΟΠ κ. Σκαρμούτσου Ευφροσύνης, καθώς το ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Feta PDO. Let’s get real!” που υλοποιεί ο ΕΛΓΟ με εκτελεστικό οργανισμό τη Novacert, αποτελεί την πλέον ισχυρή από ελληνικής πλευράς προσπάθεια προβολής ενός εθνικού προϊόντος στις ΗΠΑ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή  “My Greek Table with Diane Kochilas” είναι ένα οδοιπορικό στην ελληνική γαστρονομία, τα προϊόντα, τις παραδόσεις και τους τόπους παραγωγής, ενώ προβάλλει όλα αυτά που έχει να προσφέρει η Ελλάδα σε εκατομμύρια Αμερικανούς τηλεθεατές.

Η Novacert έχει το προνόμιο να συνεργάζεται επί σειρά ετών με την Νταϊάν Κόχυλα για θέματα προώθησης και τοποθέτησης ελληνικών προϊόντων στην απαιτητική αγορά των ΗΠΑ, ενώ παράλληλα η διάσημη ομογενής σεφ συμμετέχει ενεργά στις δράσεις για την προώθηση της Φέτας ΠΟΠ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία