BACK TO
TOP
Επιχειρηματικότητα

Στον Όμιλο Εταιρειών Αλιμπαντάκη περνάει η ιστορική ΕΑΣ Ηρακλείου

Άλλη µια µεγάλη συνεταιριστική ήττα καταγράφεται αυτές τις µέρες, εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του τοπικού τύπου στην Κρήτη που θέλουν την ΕΑΣ Ηρακλείου να περνάει στον έλεγχο των εταιρειών Αλιµπαντάκη.  

Alimpantakis

15
0

Φαίνεται πως η ιστορική συνεταιριστική οργάνωση, τα χρέη της οποίας φθάνουν µέχρι την... Αµερική, υποχρεώθηκε από τις τράπεζες σε ταπεινωτική συµφωνία µε γνωστή στην Κρήτη εταιρεία από τον τοµέα της τυποποίησης και εµπορίας ελαιολάδου.

Ανεπιβεβαίωτες, µάλιστα, πληροφορίες θέλουν το διοικητικό συµβούλιο της Ένωσης που συνεδρίασε την περασµένη Τρίτη 18 Σεπτεµβρίου, να έχει δώσει το πράσινο φως για την έγκριση της συµφωνίας που έρχεται να δώσει «σανίδα σωτηρίας», µε το αζηµίωτο βέβαια.

Σύµφωνα µε πληροφορίες του τοπικού µέσου Creta24, η συµφωνία έχει ορίζοντα 20ετίας και η συνεργασία των δυο πλευρών αφορά το προϊόν του ελαιολάδου.

Η Ένωση Ηρακλείου θα διαθέσει την σύγχρονη µονάδα τυποποίησης ελαιολάδου, οι εγκαταστάσεις της οποίας βρίσκονται στη Βιοµηχανική περιοχή, ενώ ο όµιλος εταιρειών Αλµπαντάκη θα αναλάβει την προώθηση του προϊόντος αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εµπειρία πολλών ετών.

Απ’ ότι φάινεται στο εξής η Ένωση θα δυσκολευθεί πολύ να επιβιώσει οικονοµικά, καθώς τα µόνα της έσοδα θα προέρχονται από την ενεργοποίηση των δικαιωµάτων, δηλαδή τις υπηρεσίες που έχουν στείλει πριν την ώρα τους στην εκκαθάριση πολλές συνεταιριστικές οργανώσεις.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην Agrenda που κυκλοφορεί στα περίπτερα από το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία