BACK TO
TOP
Επιχειρηματικότητα

Η PepsiCo αγόρασε startup από τον χώρο των superfood

H PepsiCo Inc ανακοίνωσε την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου ότι αγόρασε την εταιρεία θρεπτικών τροφών Health Warrior Inc. Η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των αναψυκτικών και των σνακ δεν έκανε γνωστό το τίμημα της εξαγοράς.

aPepsiColaNeon

9
0

Πρόκειται για την τελευταία κίνηση της εταιρείας – σημειώνει το Reuters – στην κατεύθυνση του να προσελκύσει καταναλωτές που γυρνούν την πλάτη στα κατεργασμένα και υψηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη τρόφιμα, για πιο υγιεινές επιλογές.


Έχοντας ιδρυθεί το 2010 στο Richmond, η Health Warrior με έδρα τη Βιρτζίνια παρασκευάζει σκόνη πρωτεΐνης, μπάρες και μάφιν πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, γνωστά και ως ‘superfoods’, όπως οι σπόροι chia. Η Health Warrior θα αποτελεί πλέον μέρος του Τμήματος HIVE της PepsiCo, που δημιουργήθηκε για να φιλοξενεί μικρές και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.


Η PepsiCo και η μεγαλύτερη ανταγωνιστική της εταιρεία Coca-Cola Co έχουν προβεί σε μια σειρά εξαγορές αποσκοπώντας στο να έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν πιο υγιεινά προϊόντα.


Φέτος η PepsiCo αγόρασε την εταιρεία με μηχανές παρασκευής ανθρακούχων ποτών SodaStream έναντι 3.2 δις δολαρίων και την Bare Foods Co που ειδικεύεται στα ψητά φρούτα και τα σνακ λαχανικών με αντίτιμο που δεν κοινοποίησε.

 

Πηγή: reuters.com

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία