BACK TO
TOP
Επιχειρηματικότητα

Έμπειροι στην αγροδιατροφή οι νέοι διευθυντές της Syngenta

Σε συνέχεια της συνάντησης των μετόχων τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, ανακοινώθηκε ότι η ChemChina όρισε δύο επιπλέον διευθυντές στο ΔΣ της Syngenta, με τον αριθμό των διορισμένων διευθυντών της ChemChina στο ΔΣ να φτάνει τους έξι και τους ανεξάρτητους διευθυντές να είναι τέσσερις.

syngenta

10
0

Ο Paul Fribourg, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Continental Grain από το 1997 θα συμμετέχει στο ΔΣ σαν μη-εκτελεστικός διευθυντής. Πριν αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση στην Continental Grain κατείχε ανώτερους ρόλους στην εταιρεία στους τομείς του μάνατζμεντ, της διαφήμισης και του εμπορίου προϊόντων, στις ΗΠΑ και την Ευρώπη από το 1976. Έχει κάνει προπτυχιακές σπουδές στο Κολλέγιο Amherst και είναι απόφοιτος του μεταπτυχιακού προγράμματος Προχωρημένου Μάνατζμεντ της Επιχειρηματικής Σχολής του Harvard (Harvard Business School’s Advanced Management Program). Ο Paul είναι επίσης μέλος των ΔΣ της Continental Grain Company, της Estée Lauder, της Restaurant Brands International, της Apollo Global Management, LLC.

Ο Eric Fyrwald, Διευθύνων Σύμβουλος της Syngenta από τον Ιούνιο του 2016, θα συμμετέχει στο ΔΣ ως εκτελεστικός διευθυντής. Πριν την Syngenta, ο Eric ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της Univar από το 2012 έως το 2016 και Διευθύνων Σύμβουλος της Nalco από το 2008 έως το 2012. Πριν τη Nalco, υπηρέτησε 27 χρόνια τη DuPont, συμπεριλαμβανομένων των πέντε χρόνων ως υποδιευθυντής του Τομέα  Γεωργίας και Διατροφής της Dupont. O Eric συμμετέχει, επίσης, στα ΔΣ των Eli Lilly και Crop Life International και είναι Πρόεδρος του ΔΣ του Ιδρύματος της Syngenta για τη Βιώσιμη Γεωργία.

Ο Πρόεδρος της Syngenta, Gaoning (Frank) Ning δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε τους Paul και Erik στο ΔΣ. Ο Paul έχει χτίσει την καριέρα του στον αγροτικό και διατροφικό κλάδο και θα συμβάλει στη διασύνδεσή μας με την αλυσίδα παραγωγής διατροφικής αξίας. Ο Eric θα ενδυναμώσει την επαφή του ΔΣ με τους εκτελεστικούς επικεφαλείς της Syntenta.»

Σχετικά με τη Syngenta 

H Syngenta είναι ηγέτιδα εταιρεία στον αγροτικό κλάδο που βοηθά στη βελτίωση της παγκόσμιας διατροφικής ασφάλειας δίνοντας τη δυνατότητα σε εκατομμύρια αγρότες να αξιοποιήσουν με καλύτερο τρόπο τους διαθέσιμους πόρους. Μέσα από κορυφαίες επιστημονικές και καλλιεργητικές λύσεις, το δυναμικό της των 28.000 ανθρώπων σε περισσότερες από 90 χώρες δουλεύουν για να μετασχηματίσουν τον τρόπο που αναπτύσσεται η σοδειά. Η εταιρεία δεσμεύεται στην αποτροπή της υποβάθμισης της γης, ενισχύοντας τη βιοποικιλότητα και ανανεώνοντας τις αγροτικές κοινότητες.  

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία