BACK TO
TOP
Επιχειρηματικότητα

Ως η καλύτερη εταιρεία στο ηλεκτρονικό επιχειρείν βραβεύθηκε η ATCOM

Με το βραβείο «e-Commerce Agency of the Year» διακρίθηκε η ATCOM στη διοργάνωση e-volution awards, που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental Athens.

E_EVOLUTION_1

Βασίλης Σοφός

7
0

Η εταιρεία ATCOM δραστηριοποιείται στον χώρο του Digital Business στην Ελλάδα και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, υλοποιώντας ολοκληρωμένα έργα Διαδικτύου. Δίπλα στην απονομή αυτή βρέθηκε και το Aegeanair.com αποσπώντας το βραβείο «Best Greek e-shop by GRECA».

Η διοργάνωση επιβράβευσε για 8η χρονιά τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν, εισάγοντας φέτος για πρώτη φορά και την απονομή Platinum Awards.

Η Platinum διάκριση απονεμήθηκε στην υποψηφιότητα η οποία συγκέντρωσε τον υψηλότερο μέσο όρο βαθμολογίας από την Κριτική Επιτροπή, ανάμεσα στο σύνολο των νικητών στην εκάστοτε κατηγορία.

Συγκεκριμένα, απονεμήθηκαν 5 Platinum Awards: Δύο από αυτά απέσπασαν οι Sleed και Cosmos Sport για τις υποψηφιότητες Cosmos Sport pack και Cosmos Sport Omni-channel: 4 eshops, 24 physical stores, 1 strategy in commerce, και από ένα απέσπασαν οι cosmoONE για το sourceONE | Διαπιστευμένη Πλατφόρμα διεξαγωγής Δημόσιων Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών, Παπαστράτος – IQOS για το iqos.gr και Aegean - Sapient - ATCOM για το mobile application της Aegean. Το Aegeanair.com, ως καλύτερο ελληνικό e-shop (B-C), θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα European E-Commerce Awards.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία