Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Επιχειρηματικότητα

Βραβεία σε κτηνοτρόφους από Όλυμπος με κριτήριο την ποιότητα στο γάλα

Βραβεία σε κτηνοτρόφους που ξεχώρισαν για την ποιότητα στο γάλα απένειμε η γαλακτοβιομηχανία  Όλυμπος. Οι παραγωγοί απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των 700 παρευρισκόμενων στην αίθουσα σε σχετική εκδήλωση της γαλακτοβιομηχανίας ΟΛΥΜΠΟΣ στη Λάρισα την περασμένη Κυριακή.

katsikakia

1552
0

Οι άνθρωποι της ελληνικής υπαίθρου, που μοχθούν καθημερινά για την προμήθεια του υψηλής διατροφικής αξίας γάλα ΟΛΥΜΠΟΣ, τιμήθηκαν από τη διοίκηση της εταιρείας στα πρόσωπα 25 συναδέλφων τους που ξεχώρισαν για την ποιότητα του γάλακτος. Για τους συγκεκριμένους κτηνοτρόφους η τιμητική διάκριση συνοδεύονταν από χρηματικά έπαθλα των 5 και 10 χιλιάδων ευρώ για τον καθένα.

Όλοι εμείς στην ΟΛΥΜΠΟΣ είμαστε υπερήφανοι για τους κτηνοτρόφους μας και στηρίζουμε τις οικογενειακές φάρμες με διάδοχη κατάσταση για ένα καλύτερο μέλλον στην ελληνική παραγωγή γάλακτος.

Τα ονόματα των βραβευθέντων είναι τα εξής:

Παραγωγοί αγελαδινού γάλακτος: Βουλγαρίδης Χρήστος, Καζάνας Δημήτριος, Μαστοργιάννης Δημήτριος, Μπουνταλάς Μιχαήλ, Τούσκας Θωμάς

Παραγωγοί κατσικίσιου γάλακτος: Βέρρας Αθανάσιος, Βλαχοδήμος Δημήτριος, Βλαχόπουλος Ιωάννης, Γκανέτσας Αθανάσιος, Δήμου Αλέξανδρος, Κουτίδης Δημήτριος, Κυπίρτογλου Σταύρος, Λειβαδίτης Σπυρίδων

Παραγωγοί πρόβειου γάλακτος: Βαβλιάρας Κων/νος, Ζησόπουλος Ηρακλής,Καλόγηρος Κων/νος. Κωνσταντινίδης Κων/νος, Μπαρμπαγιάννης Αθανάσιος, Νερατζάκης Αναστάσιος, Ορφανίδης Στέργιος, Σαίτης Δημήτριος, Τσιγάρας Κων/νος, Ψυρρής Βασίλειος.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία