BACK TO
TOP
Επιχειρηματικότητα

Η Interamerican στηρίζει τον Αγρότη της Χρονιάς

Χορηγός και ένθερμος υποστηρικτής του «Αγρότη της Χρονιάς» ήταν για άλλη μια χρονιά η ασφαλιστική εταιρεία Interamerican, η οποία βοηθάει τον πρωτογενή τομέα συμβάλλοντας στην ανάταξη της εθνικής οικονομίας. Η εκδήλωση του «Αγρότη της Χρονιάς», με διοργανώτή την εφημερίδα Agrenda, έλαβε χώρα το Σάββατο 19/1 στην Μονεμβασιά και η Έφη Κοκορέλη, επικεφαλής αγροτικών ασφαλίσεων και bancassurance εκπροσώπησε την εταιρεία.

Kokoreli-Interamerican

Βασίλης Σοφός

28
0

Η παρουσία στελεχών της εταιρείας Interamerican από τη διεύθυνση αγροτικών ασφαλίσεων στην ημερίδα σηματοδότησε το ασφαλιστικό ενδιαφέρον της για την κοινή αγροτική πολιτική, τα προγράμματα και τις τεχνολογικές εξελίξεις για τις καλλιέργειες, καθώς και τις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες με σαφή αναφορά στην αγροτική παραγωγή και τη συμβολή στην τοπική ανάπτυξη.

Φέτος, η εκδήλωση ήταν εστιασμένη και στον τομέα της ελιάς και του ελαιολάδου, δεδομένων των αναφορών στις προκλήσεις για τη σχετική ελληνική προϊοντική παρουσία στις διεθνείς αγορές.

Στην ασφάλιση του αγροτικού τομέα η Interamerican δραστηριοποιείται, ήδη, από το 2016, και παρέχει στον αγρότη και σε κάθε επιχειρηματία αγροτικών δραστηριοτήτων τη δυνατότητα επιλογής και σύνθεσης ασφαλιστικής προστασίας για υποδομές (ακίνητα, εγκαταστάσεις θερμοκηπίων, εξοπλισμό), μηχανήματα, φυτική παραγωγή υπαίθρια και εντός θερμοκηπίου, μεταφορά προϊόντων και αστική ευθύνη έναντι τρίτων.

Επιπροσθέτως, η εταιρεία διαθέτει στην αγορά και πρόγραμμα ασφάλισης ζωικού κεφαλαίου. «H Interamerican, συνδυάζει τεχνογνωσία, καινοτομία, συμβουλευτικές υπηρεσίες και συνεργασίες και βασίζεται στη μεγάλη παράδοση δύο και πλέον αιώνων που έχει κτίσει η μητρική εταιρεία Achmea στις ασφαλίσεις του πρωτογενούς τομέα.


Η επικεφαλής αγροτικών ασφαλίσεων και bancassurance της Interamerican, Έφη Κοκορέλη.

Η εταιρεία διαμορφώνει μια σύγχρονη ασφαλιστική προσέγγιση στη γεωργία, υποστηρίζοντας την επιχειρηματική δραστηριότητα σε όλα τα στάδια: από τις πρώτες ύλες, την παραγωγή, τη μεταποίηση και συσκευασία μέχρι το τελευταίο στάδιο της διανομής και της πώλησης», επεσήμανε η Έφη Κοκορέλη, επικεφαλής αγροτικών ασφαλίσεων και bancassurance της Interamerican.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία