Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Επιχειρηματικότητα

Καλλιεργητής βάμβακος ο τυχερός για το Toyota Hilux από τη Sipcam

Ευχές για καλοτάξιδο και καλές παραγωγές έδωσε ο κ. Σαµούδης στον νικητή για την επιτυχία του, συνεχάρη όλους όσους έλαβαν µέρος στο πρόγραµµα-κλήρωση, για την εµπιστοσύνη τους στα προϊόντα της Sipcam για τις καλλιέργειές τους και ανακοίνωσε µεταξύ άλλων την απόφαση της εταιρείας να δώσει και άλλα δώρα σε λαχνούς πέρα από τον πρώτο.

2-Sipcam

1650
0

Να σηµειωθεί εδώ, πως ο µεγάλος τυχερός (µέσα από συνολικά 15.000 συµµετοχές) Αραµπατζής ∆ηµήτρης, συµµετείχε στην κλήρωση αγοράζοντας το ζιζανιοκτόνο Axion Combi και το εντοµοκτόνο Zippy GEO από το Γεωπονικό κατάστηµα του Αχιλλέα Συµπίκου στην Λάρισα.  Από την πλευρά του ο κ. Dezza, µίλησε για την πρόθεση περαιτέρω ενίσχυσης της παλέτας των προϊόντων ειδικής θρέψης της Sipcam – OXON για την διεκδίκηση µεγαλύτερων µεριδίων στην ελληνική αγορά. 

Η παρουσία στην Agrothessaly

Στο καλαίσθητο περίπτερό της C8 κατά τη διάρκεια της Agrothessaly, η εταιρεία πέρα από τα ήδη γνωστά προϊόντα της, παρουσίασε τη νέα σειρά φυτοπροστατευτικών και προϊόντων θρέψης. Πρόκειται για κωδικούς που πρόσφατα ενέταξε στο υπάρχον φάσµα των προσφερόµενων λύσεων, µετά την ολοκλήρωση της συµφωνίας για την εξαγορά τους, από την Delta Gamma Agro ΑΒΕΕ.

Κατά τη διάρκεια της σύντοµης παρουσίασης που πραγµατοποιήθηκε στο χώρο της έκθεσης, ο γενικός διευθυντής της Sipcam Ελλάς Απόστολος Σαµούδης, αφού υπογράµµισε την ολοκληρωµένη κάλυψη που προσφέρουν στους βαµβακοπαραγωγούς τα προϊόντα της εταιρείας, αναφέρθηκε και στις νέες δραστηριότητες που σχετίζονται µε την ειδική θρέψη. Στη συνέχεια, ο Alberto Dezza, περιέγραψε τη διεθνή στρατηγική του Οµίλου στον τοµέα αυτόν επισηµαίνοντας ότι η θυγατρική του Οµίλου στην Ελλάδα, υλοποιεί πλέον τη διεθνή στρατηγική ανάπτυξης, ολοκληρώνοντας µια σηµαντική εξαγορά που τονώνει σηµαντικά την επέκταση των δραστηριοτήτων της στον τοµέα προϊόντων ειδικής θρέψης. Στην έκθεση έδωσε το παρών και ολόκληρη η επιστηµονική οµάδα της Sipcam Ελλάς, η οποία πρόσφατα ενίσχυσε το δυναµικό της µε τέσσερις νέους γεωπόνους, που διαθέτουν αξιόλογη εµπειρία σε θέµατα φυτοπροστασίας και ειδικής θρέψης.

Στρατηγικές συνεργασίες

Η Sipcam Ελλάς, είναι µέλος του ιταλικού πολυεθνικού οµίλου Sipcam-OXON, ο οποίος δραστηριοποιείται από το 1946 στην σύνθεση, παραγωγή και εµπορία αγροχηµικών. Ο Όµιλος έχει ισχυρή διεθνή παρουσία µέσα από ιδιόκτητες παραγωγικές µονάδες σε Ιταλία, Ισπανία, Βραζιλία και Κίνα καθώς και µέσα από ένα παγκόσµιο δίκτυο διανοµής και εµπορίας προϊόντων.

 Μέσα από αξιόλογες στρατηγικές συνεργασίες όπως µε την Ιαπωνική Sumitomo Corp. που διαθέτει ισχυρή παρουσία στην έρευνα, ανάπτυξη και εµπορία γεωργικών φαρµάκων, η Sipcam-OXON διαθέτει στην ευρωπαϊκή αγορά καινοτόµα προϊόντα που αξιοποιούν τις τεχνολογίες αιχµής της ιαπωνικής βιοµηχανίας.

Επίσης, υλοποιώντας σειρά στρατηγικών εξαγορών όπως αυτή της ελβετικής Sofbey, o Όµιλος επεκτείνει τις δραστηριότητές του σε προϊόντα θρέψης και βιοδιεγέρτες, επιταχύνοντας την ανάπτυξή του στις διεθνείς αγορές. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 2002, µέσω της θυγατρικής του Sipcam Ελλάς, η οποία διαθέτει οργανωµένο εµπορικό δίκτυο και πλήρως στελεχωµένο τεχνικό τµήµα που παρέχει ολοκληρωµένη επιστηµονική υποστήριξη.

 

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 16 Μαρτίου

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία