BACK TO
TOP
Επιχειρηματικότητα

Επέκταση της γραμμής παραγωγής για την Κρητική ζυθοποιία «Σόλο»

Mε καταγωγή από την Κρήτη, η Σόλο δεν είναι μία οποιαδήποτε μπίρα αλλά μία craft μπύρα με ψυχή

βασικη_σειραν

101
0

Περήφανη, κατεχάρης και ασυμβίβαστη από τη φύση της, η Σόλο δεν απευθύνεται στους λίγους αλλά σε όλους όσοι επιθυμούν μια αληθινή μπίρα με πλούτο γεύσης και αρωμάτων. Πιστή στο δημιουργικό και συνεργατικό της πνεύμα, πορεύεται με γνώμονα τη χαρά της γνώσης, της δημιουργίας και της συνεργασίας.

Ένα χρόνο μετά τα εγκαίνια του νέου της ζυθοποιείου στην Καλλιθέα Ηρακλείου, η βραβευμένη Κρητική μικροζυθοποιία «Σόλο» προχώρησε πρόσφατα σε επέκταση της γραμμής παραγωγής της με την προσθήκη 5 νέων δεξαμενών ζύμωσης  τετραπλασιάζοντας την παραγωγική της δυναμικότητα σε 200.000 λίτρα ετησίως.

Η ομάδα της «Σόλο», από αριστερά:  Nικόλας Λουκάκης, Kjetil Jikiun, Κωστης Σταυρακάκης

Τέσσερα χρόνια μετά την εμφάνιση της στην ελληνική σκηνή της craft ζυθοποιίας η Σόλο παραμένει η κορυφαία  ελληνική ζυθοποιία βάσει της παγκόσμιας πλατφόρμας βαθμολόγησης του UNTAPPD, έχοντας κυκλοφορήσει  πάνω από 45 ετικέτες μπύρας στην εγχώρια και διεθνή αγορά, μεταξύ των οποίων, αρκετές σε συνεργασία με διεθνείς ζυθοποιίες από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Στο πλαίσιο επέκτασης του διεθνούς δικτύου της, η «Σόλο» έκανε πρόσφατα και την επίσημη είσοδο της στη Σκανδιναβία με προωθητικές ενέργειες στις 10  σημαντικότερες πόλεις της Νορβηγίας. 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.solobeer.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία