BACK TO
TOP
Επιχειρηματικότητα

Εξαγωγές ελληνικών ψαριών στην Κίνα σε δείπνο της ΕΛ.Ο.Π.Υ

Το θέμα των εξαγωγών προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας των μελών της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛ.Ο.Π.Υ.), στην Κίνα, βρέθηκε στο επίκεντρο επίσημου δείπνου που παρατέθηκε σε εκπροσώπους του Υπουργείου Εξωτερικών Υποθέσεων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

ELOPY

Μαρία Γιουρουκέλη

6
0

Η επίσκεψη της κινεζικής αντιπροσωπείας στην Ελλάδα οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και συγκεκριμένα από τη Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής, ενώ το δείπνο διοργάνωσε η ΕΛ.Ο.Π.Υ. στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της δέσμευσής της να προωθεί συστηματικά την ανάπτυξη των μελών της, με τον πρόεδρο της Οργάνωσης κ. Απόστολο Τουραλιά να θέτει το θέμα των εξαγωγών.

Σχετικά με την  Ελληνική οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛ.Ο.Π.Υ.)

Υποστηρίζοντας ενεργά την αειφόρο ανάπτυξη των Μελών της, η µη κερδοσκοπική Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας ιδρύθηκε το 2016 και αποτελείται σήµερα από 21 Μέλη, με µονάδες σε όλη την ελληνική επικράτεια. Αντιπροσωπεύοντας περίπου 80% της ελληνικής υδατοκαλλιέργειας, η ΕΛΟΠΥ αυτοχρηµατοδοτείται µέσω απλού µηχανισµού εισφορών και προσφορών των Μελών της, στα οποία παρέχει πολλαπλά οφέλη όσον αφορά στη συνεργασία, την υποστήριξη, την ανάπτυξη, την εκπαίδευση, την πρόοδο, την επίλυση προβληµάτων, την επικοινωνία µε τις αρχές και άλλα. Αποστολή της EΛΟΠΥ είναι η εδραίωση της ελληνικής ταυτότητας και η ανάδειξη των αξιοσηµείωτων χαρακτηριστικών και του ανταγωνιστικού πλεονεκτήµατος των φρέσκων ελληνικών ψαριών, που αναπτύσσονται µε φροντίδα, εµπειρία και τεχνογνωσία στα ιχθυοτροφεία των Μελών, στην πεντακάθαρη ελληνική θάλασσα, σύµφωνα µε τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Σχετικά με το Fish From Greece

Η πιστοποιηµένη και κατοχυρωµένη ονοµασία Fish From Greece, είναι η ταυτότητα που χαρακτηρίζει όλα τα ελληνικά φρέσκα ψάρια που µεγαλώνουν µε φροντίδα, εµπειρία, τεχνογνωσία και υπευθυνότητα στα ιχθυοτροφεία των Μελών της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας, σύµφωνα µε τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Με εύκολο, διακριτικό, ευκολοµνηµόνευτο όνοµα και υιοθετώντας τις αποχρώσεις του γαλάζιου και του αστραφτερού λευκού, τα χρώµατα της ελληνικής σηµαίας και της ελληνικής θάλασσας, το “Fish From Greece  αποτελεί σφραγίδα εµπιστοσύνης και αξιοπιστίας για τους αγοραστές και τους καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσµο. Η σήµανση των προϊόντων υποστηρίζεται από ιδιωτικό πρότυπο πιστοποίησης της ΕΛΟΠΥ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία