BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Προς έκδοση ομολογιακού δανείου ως 3,8 εκατ. η Καραμολέγκος

Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας «Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος ΑΕ» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, συνολικού ποσού ευρώ μέχρι 3,8 εκατ. ευρώ.

karamolegos-fortigo

Ελένη Δούσκα

43
0

Όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΑΕ», σύμφωνα με το Νόμο και το καταστατικό της εταιρείας και μετά την από 13.09.2018 απόφασή του, καλεί τους κ.κ. Μετόχους της εταιρείας σε έκτακτη γενική συνέλευση στις 5 Οκτωβρίου  2018, ημέρα  Παρασκευή και ώρα 12:00 στην έδρα της εταιρείας στη θέση Τζήμα στο Κορωπί Αττικής, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακολούθων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1)  Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, συνολικού ποσού ευρώ μέχρι τριών εκατομμυρίων οκτακοσίων χιλιάδων (€ 3.800.000,00) εμπραγμάτως εξασφαλισμένου, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3156/2003.

2)Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων του ανωτέρω ομολογιακού δανείου.

3) Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία