BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Η Philip Morris δεν σχεδιάζει να επενδύσει στην κάνναβη

Στη δέσμευση της εταιρεία να αντικαταστήσει τα τσιγάρα με εναλλακτικά προϊόντα αναφέρθηκε μιλώντας στο Bloomberg TV ο Διευθύνων Σύμβουλος της Philip Morris International, Ανδρέας Καλαντζόπουλος.

philip-morris-tabela_

Ελένη Δούσκα

15
0

Όπως ξεκαθάρισε η εταιρεία δεν σχεδιάζει να επενδύσει επί του παρόντος στην αγορά της κάνναβης. «Με δεδομένο το έργο που έχουμε μπροστά μας να απομακρύνουμε τους ανθρώπους από τα τσιγάρα, έχουμε αρκετή δουλειά και δεν νομίζω ότι έχουμε σχέδια για την αγορά της κάνναβης σήμερα. Είναι ήδη αρκετό το να απομακρύνουμε 1 δισ. ανθρώπους από το τσιγάρο, είναι μία πολύ μεγάλη δουλειά».

Ο κ. Καλαντζόπουλος αναφέρθηκε στην φιλοδοξία της εταιρείας να αντικαταστήσει τα τσιγάρα με άλλα καινοτόμα προϊόντα το συντομότερο δυνατό και παράλληλα να μην χάσει την ηγετική της θέση στην αγορά του τσιγάρου, διότι «θα υποχωρήσει σταδιακά, αλλά δεν θέλουμε να κάνουμε κάποιο δώρο στους ανταγωνιστές μας». Επίσης δήλωσε ότι δεν τον ανησυχεί η πρόσφατη υποχώρηση της μετοχής της Philip Morris.

Ως προς το ΙQOS εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ταχεία άνοδό του στην Ευρώπη όπου ήδη το χρησιμοποιούν 1 εκατ. καπνιστές και αυξάνονται καθημερινά, ενώ με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς αναπτύσσεται και η ρωσική αγορά.

Πηγή: newmoney.gr-bloomberg

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία