BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Οι Γερμανοί ξανάρχονται ως επισκέπτες στο Κεφαλόβρυσο Μεσσηνίας καλεσμένοι του Ladi Biosas.

Ο βραβευμένος chef Markus Baierl από την Στουτγκάρδη Γερμανίας προσγειώνεται στα ελαιοπερίβολα του Κεφαλόβρυσου Μεσσηνίας όπου σε πραγματικό χρόνο ένα γαστρονομικό ταξίδι θα λάβει χώρα σε σκηνικό παράλληλης εργασίας στο χωράφι, σε εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου έως την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου.

ladi_viossas

44
2

Ανάμεσα σε αλυσοπρίονα, ελαιοραβδιστικά κι ελαιόπανα, wok, κουτάλες και γαστριμαργικές αναθυμιάσεις θα συχνωτιστούν με τους παρευρισκόμενους. Ο Markus Baierl (Schwaben Team)είναι μάγειρας της εθνικής ομάδας ποδηλασίας της Γερμανίας κατά τους διεθνείς αγώνες όπως Tour de France, Giro d'Italia, Vuelta d'Espagna κ.λπ ενώ παράλληλα συμμετέχει στο Bora Kitchen Truck & Bora Cooking Truck με τα εντυπωσιακά εναέρια γεύματα Bora On the Air.

Η πρώτη επαφή με το βιολογικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας πραγματοποιήθηκε μετά την γευσιγνωσία πολλών ελαιολάδων όπου αποφάσισε να χρησιμοποίει το Ελληνικό λάδι βιώσας

Παράλληλα θα βρίσκεται στην εκδήλωση και το κινηματογραφικό συνεργείο της Eclipse Production που θα καταγράψει την ιδιαιτερότητα στο τρόπο λειτουργίας του "λάδι βιώσας" στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης αλλά και της παρασκευής του ιδιαίτερου ελαιολάδου με λεμόνι και πορτοκάλι.

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

30-11-2018 22:50Jeroen Melis

Fantastic! We love the Team of Ladi Biosas. Always innovative. We wish them a great Harvest.

Απάντηση

30-11-2018 22:30Αποστολόπουλος

Η πρωτοτυπία είναι η μαμή της εξέλιξης, μπράβο Ολλανδικό κ Ελληνικό team του λαδι βιώσας

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία