Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Στις 29 Ιανουαρίου η Έκτακτη Γ.Σ. της Σελόντα

Δεκτό έγινε το αίτημα μερίδας μετόχων της Σελόντα για αναβολή της συζήτησης και λήψης απόφασης επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης της έκτακτης γενικής συνέλευσης που ήταν προγραμματισμένη για τις 9 Ιανουαρίου 2019.

aselondalogogiaexw

15
0

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

«Σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, στο πλαίσιο της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας ‘Ιχθυοτροφεία Σελόντα Ανώνυμος Εταιρεία Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων’ που έλαβε χώρα την Τετάρτη 09 Ιανουαρίου 2019 στην έδρα της στον Δήμο Αμαρουσίου, επί της Λεωφόρου Κηφισίας αρ. 56 και Δελφών για τη συζήτηση και τη λήψη απόφασης επί των θεμάτων της από 10/12/2018 πρόσκλησης του Διοικητικού Συμβουλίου, με ‘Θέμα πρώτο: Τροποποίηση του άρθρου 12 του Καταστατικού’ και ‘Θέμα δεύτερο: Διάφορα θέματα’, παρέστησαν δώδεκα (12) μέτοχοι που κατέχουν εκατόν ενενήντα εκατομμύρια εξακόσιες ογδόντα έξι χιλιάδες τετρακόσιες (190.686.420) μετοχές, ήτοι ποσοστό 77,67% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας. 

Μέτοχοι που εκπροσωπούν ποσοστό 9,47% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, υπέβαλαν αίτημα αναβολής της συζήτησης και της λήψης απόφασης επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης για την 29η Ιανουαρίου 2019, το οποίο έγινε δεκτό. Συνεπώς, ως ημερομηνία συνέχισης της συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, ορίστηκε η Τρίτη 29 Ιανουαρίου, ώρα 14:00 στην έδρα της Εταιρείας επί της Λεωφόρου Κηφισίας αρ. 56 και Δελφών, στον Δήμο Αμαρουσίου.

Η μετ' αναβολή  Έκτακτη Γενική Συνέλευση αποτελεί συνέχιση της συνεδρίασης της 9ης Ιανουαρίου και δεν απαιτείται η επανάληψη των διατυπώσεων δημοσιότητας (πρόσκληση των μετόχων). Σε αυτή μπορούν να συμμετέχουν και νέοι μέτοχοι, για τους οποίους, η ιδιότητα του μετόχου πρέπει να υφίσταται κατά την έναρξη της 25ης Ιανουαρίου 2019 (ημερομηνία καταγραφής) δηλ. της τέταρτης ημέρας πριν από την ημέρα συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και η σχετική έγγραφη βεβαίωση ή η ηλεκτρονική πιστοποίηση σχετικά με τη μετοχική ιδιότητα πρέπει να περιέλθει στην Εταιρεία το αργότερο την 26η Ιανουαρίου 2019, δηλαδή την τρίτη ημέρα πριν από τη Συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.»

 

Πηγή: capital.gr

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία