BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Το ΕΒΕΠ βράβευσε τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Τιμητική διάκριση ως ελάχιστο δείγμα της μακράς και πολύτιμης προσφοράς της οικογένειας Λουμίδη στον κόσμο του εμπορίου και του επιχειρείν απένειμε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά σε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παραγωγικών φορέων του Πειραιά, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Γεώργιος Κασιμάτης του Μεγάρου του ΕΒΕΠ.

akorkidhsloumidhsbrabeysh

18
0

Οι παραγωγικοί φορείς του Πειραιά αποφάσισαν ομόφωνα να απονείμουν τιμητική διάκριση στην εταιρεία Καφεκοπτεία Λουμίδη στο πρόσωπο του Προέδρου της εταιρείας κ. Άρη Λουμίδη.

Σε δηλώσεις του ο κ. Άρης Λουμίδης ευχαρίστησε το Δ.Σ. του ΕΒΕΠ και όλους τους φορείς για τη διάκριση σημειώνοντας ότι φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από το πρώτο κατάστημα των Καφεκοπτείων Λουμίδη στον Πειραιά, στην οδό Ρετσίνα. Έκανε ταυτόχρονα μία αναδρομή στην ιστορία της οικογένειας και συγκεκριμένα των τριών αδερφών Λουμίδη που από την Κάρυστο μετέβησαν στον Πειραιά και κατάφεραν με σκληρή δουλειά, θάρρος και τόλμη να ανοίξουν το πρώτο κατάστημα πώλησης φρεσκοκομμένου καφέ. Τέλος, ο κ. Άρης Λουμίδης μίλησε με βεβαιότητα για τη θετική μελλοντική  πορεία της επιχείρησης, η οποία έχει περάσει στα χέρια της τρίτης γενιάς Λουμίδη, καθώς και για την αισιοδοξία του ότι το ελληνικό επιχειρείν και ειδικά του Πειραιά θα βρει τον δρόμο του χαράζοντας νέα πορεία.



Πριν τη βράβευση προβλήθηκε εταιρικό βίντεο, στο οποίο παρουσιάστηκε η διαδρομή ενός αιώνα της εταιρείας Καφεκοπτεία Λουμίδη.


 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία