Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Συνεργασία Nova και Μέλισσα Κίκιζας

Στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας μεταξύ της Nova, κορυφαίου παρόχου ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα και της εταιρείας Μέλισσα Κίκιζας, μίας από τις σημαντικότερες εταιρείες τροφίμων στην Ελλάδα, με παρουσία σε περισσότερες από 35 χώρες, υλοποιήθηκε ένα σημαντικό τηλεπικοινωνιακό έργο που καλύπτει τις συνολικές ανάγκες των κεντρικών γραφείων της εταιρείας στην Αθήνα και του καθετοποιημένου συγκροτήματος μύλου και μακαρονοποιείου στη Λάρισα.

asynergasianovamelissakikizas

19
0

Βασίζεται στο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών της Nova, τις καινοτόμες υπηρεσίες cloud και την εμπειρία της στον σχεδιασμό και την παροχή εξειδικευμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων για εταιρικούς πελάτες.

Πιο συγκεκριμένα, η παρεχόμενη λύση περιλαμβάνει MPLS VPN διασύνδεση των κεντρικών γραφείων της Μέλισσα Κίκιζας με την cloud υποδομή όπου φιλοξενείται το ERP της, το εργοστάσιο παραγωγής στη Λάρισα και το δίκτυο των 19 συνεργατών της ανά την Ελλάδα. Επιπλέον, προσφέρει πρόσβαση στο Ιnternet και PRI τηλεφωνία πολλαπλών καναλιών φωνής. Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες διασφαλίζονται μέσω υψηλής ταχύτητας και διαθεσιμότητας κυκλωμάτων οπτικών ινών, διπλής όδευσης και εισαγωγής (DA-DH) για τα κεντρικά γραφεία και το cloud hub της Μέλισσα Κίκιζας.

Τέλος, για την προστασία και τη διασφάλιση των δεδομένων της εταιρείας και των συνεργατών της, η Nova φροντίζει για την υπηρεσία Cloud Back-up, με τοπικά appliances στα κεντρικά γραφεία και το εργοστάσιο για αποδοτικότερο συγχρονισμό δεδομένων με το cloud.


Πηγή: novasports.gr

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία