BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Βράβευση ΜΕΒΓΑΛ για τη στήριξη στη ΧΑΝΘ

Για τη συνδρομή της στο κοινωνικό έργο της Χριστιανικής Αδελφότητας Νέων Θεσσαλονίκης (ΧΑΝΘ) τιμήθηκε η ΜΕΒΓΑΛ, σε μία εκδήλωση που η Αδελφότητα διοργάνωσε στο θέατρο Αυλαία στη Θεσσαλονίκη, με στόχο να παρουσιάσει έναν απολογισμό των προγραμμάτων κοινωνικής προφοράς που υλοποιεί και να τιμήσει τους χορηγούς που τα στηρίζουν.

amebgalbrabeyshxanth1

33
0

στη φωτο εξωφύλλου: η κα Μαίρη Χατζάκου, Αντιπρόεδρος και Δ/νουσα Σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ, με τον Πρόεδρο της ΧΑΝΘ, κ. Ιωάννη Σωσσίδη


Η ΜΕΒΓΑΛ, εδώ και δύο χρόνια, έχει σταθερή χορηγική συνεργασία με τη ΧΑΝΘ, τόσο στον αθλητικό τομέα όσο και στις εκπαιδευτικές της δραστηριότητες. Στα πλαίσια δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που η εταιρεία εφαρμόζει, συμμετέχει ενεργά στο πολυδιάστατο κοινωνικό έργο της ΧΑΝΘ, με διάφορους τρόπους.

Η εταιρεία χορηγεί τα γνωστά για την υψηλή τους ποιότητα και διατροφική αξία φρέσκα γαλακτοκομικά προϊόντα της (γάλα, γιαούρτι, τυροκομικά) και με αυτό τον τρόπο καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των παιδιών του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου της ΧΑΝΘ, με αποκλειστικό μέλημα τη σωστή διατροφή τους.

Παράλληλα, η ΜΕΒΓΑΛ είναι πολύτιμος αρωγός και συμπαραστάτης του Τομέα Αθλητισμού της ΧΑΝΘ με το αγαπημένο σοκολατούχο «Topino», ενισχύοντας τις αγωνιστικές δραστηριότητες όλων των τμημάτων υποδομής που λειτουργούν.



Η συνεργασία ΜΕΒΓΑΛ – ΧΑΝΘ θα συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής και αγωνιστικής χρονιάς 2018-2019, τόσο με τη χορηγική υποστήριξη των Ακαδημιών Μπάσκετ, Βόλεϊ και Χάντμπολ της ΧΑΝΘ, όσο και με την προσφορά προϊόντων για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας του Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου.

Η Αντιπρόεδρος και Δ/νουσα Σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ, κα Μαίρη Χατζάκου, παραλαμβάνοντας το βραβείο ανέφερε πως η ΜΕΒΓΑΛ, ως εταιρεία τροφίμων που ανήκουν στην κατηγορία της υγιεινής διατροφής, δίνει προτεραιότητα σε δραστηριότητες που προάγουν τον αθλητισμό, την ευζωία και στηρίζει δράσεις που αφορούν το παιδί και την οικογένεια.

Λίγα λόγια για τη ΜΕΒΓΑΛ

Η ΜΕΒΓΑΛ (Μακεδονική Βιομηχανία Γάλακτος) είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα και η πρώτη στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριοποιείται στην καρδιά της παραγωγής του αγελαδινού γάλακτος, στη Μακεδονία, όπου παράγεται το 67% του φρέσκου γάλακτος της Ελλάδας και εισκομίζει σταθερά πρώτη ύλη από 700 φάρμες της ευρύτερης περιοχής. Απασχολεί περίπου 600 εργαζόμενους, διανέμει τα προϊόντα της σε χιλιάδες σημεία πώλησης στην Ελλάδα και σε πάνω από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο και είναι πιστοποιημένη  για την ποιότητα της πρώτης ύλης, τη γνησιότητα των προϊόντων της και την υγιεινή των παραγωγικών της διαδικασιών. Με σεβασμό στην παράδοση και αφοσίωση στην ποιότητα, υπογράφει από το 1950 περισσότερα από 170 προϊόντα.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

www.mevgal.gr

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία