BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Τριπλή βράβευση για τη British American Tobacco Hellas

Οι διακρίσεις έρχονται σε αναγνώριση των σημαντικών παρεμβάσεων της εταιρείας στους τομείς της απασχόλησης και της ευαισθητοποίησης των πολιτών κατά τη μετακίνησή τους στην πόλη.

americantobacaneidiafora

10
0

Ο θεσμός των Hellenic Responsible Business Awards απένειμε τρεις διακρίσεις στη British American Tobacco Hellas για τη δέσμευσή της στην ελληνική κοινωνία, που αφορούν δύο εγχειρήματα. Το ένα, στον τομέα της απασχόλησης, με τη δημιουργία του πρώτου Κέντρου Επανένταξης στην Εργασία (Job Center) που έχει εξασφαλίσει δουλειά σε περισσότερους από 100 πολίτες. Το άλλο σκέλος της βράβευσης έχει να κάνει με τη δράση «Κίνηση που κάνει τη Διαφορά» και περιλαμβάνει καμπάνια ευαισθητοποίησης του επιβατικού κοινού για την υπεύθυνη κοινωνική συμπεριφορά στην πόλη, και ιδίως στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.



«Οι διακρίσεις αυτές είναι σημαντικές για τη
British American Tobacco Hellas και τους ανθρώπους της που δίνουν καθημερινά αξία στην ελληνική κοινωνία, επειδή αφορούν ουσιαστικές πρωτοβουλίες που έχουν στο επίκεντρο τον πολίτη για βασικά ζητήματα  που τον απασχολούν» δήλωσε ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της British American Tobacco Hellas για την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μάλτα και το Ισραήλ, κ. Στέφανος Διανέλλος.

Σχετικά
 με τη British American Tobacco Hellas

Η British American Tobacco Hellas είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά προϊόντων καπνού, με σημαντική συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, που μετρά υψηλές διακρίσεις σε θέματα απασχόλησης και δίνει έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες.

Η εταιρεία ανήκει στη British American Tobacco plc, έναν διεθνή Όμιλο που λειτουργεί πάνω από 100 χρόνια, απασχολεί περισσότερους από 55.000 εργαζομένους και διαθέτει γκάμα πλέον των 200 εμπορικών σημάτων που διανέμονται σε πάνω από 200 αγορές.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία