Ο κ. Καμπούρης αναφέρθηκε ακόμα και στην επιθυμία της E-LA-WON να αναπτύξει νέα προϊόντα αλλά και την ανάπτυξη συνεργασιών με εταιρεία παγωτών αλλά και οινοπαραγωγικές μονάδες.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει:
"Σε μια προ-Πασχαλινή εκδήλωση στο Κολωνάκι, η E-LA-WON ανανέωσε τη σχέση της με ανθρώπους που τη σέβονται και την υποστηρίζουν. Στο πλαίσιο της λαμπρής τελετής έγινε αναφορά από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας τόσο για τα πεπραγμένα όσο και για τα μελλοντικά σχέδια. Έδωσαν το παρόν άνθρωποι από τον επιχειρηματικό χώρο, δημοσιογράφοι, γευσιγνώστες, foodbloggers, ειδικοί των social media, experts των εξαγωγών, chef, pastry chef, ακόμη και της τέχνης και των γραμμάτων.
Ο ιδρυτής της E-LA-WON, κος Ιωάννης Καμπούρης ανακοίνωσε:
- ανάπτυξη νέων προϊόντων με παρόντα τον τεχνολόγο τροφίμων της εταιρείας
-συνεργασία με γαλακτοβιομηχανία της βορείου Ελλάδας για παρασκευή προϊόντος με ελαιόλαδο Κορωνέικης ποικιλίας E-LA-WON
- συνεργασία με εταιρεία παγωτών για παγωτό με αγουρόλαδο E-LA-WON
- συνέργεια με οινοπαραγωγικές μονάδες που ενέταξαν τα ελληνικά pesto ως συνοδευτικά κρασιών στις γευσιγνωσίες.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν εδέσματα που συνόδευαν τα προϊόντα της εταιρείας, ενώ τα γλυκά ήταν ευγενική προσφορά του Στέλιου Παρλιάρου με ελαιόλαδο και μέλι E-LA-WON, που ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους.
Τιμήθηκαν για την προσφορά τους:
Ο pastry chef Στέλιο Παρλιάρος
Ο Γάλλος chef Jean-Marie Hoffmann
Ο επιχειρηματίας Γιάννης Φιλιππίδης
Ο εκπαιδευτικός Ελευθέριος Γείτονας
Τέλος, γιορτάστηκε η παράδοση 150+10 χρόνια ελαιόλαδο και μέλι με ρίζες από την Ίμβρο."