BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Έναρξη συνεργασίας για τις Agrotech S.A. και Ακαδημία Σίτου «Μέλισσα Κίκιζας»

Η Agrotech S.A. αποτελεί μία σύγχρονη, διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των γεωργικών μηχανημάτων και ανταλλακτικών από το 1984 όπου κατέχει ηγετική θέση.

Akadimia_Sitou-176

477
0

Πιστή στο όραμά της για την συνεχή παροχή αξιόπιστων προτάσεων για την αύξηση της παραγωγικότητας των πελατών της συνεχίζει την προώθηση των υπηρεσιών της γεωργίας ακριβείας.

Την Πέμπτη 16 Μαιου 2019 πραγματοποιήθηκε η 4η τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών της Ακαδημία Σίτου «Μέλισσά Κικίζας» ενώ η Agrotech ήταν εκεί. Μεταξύ άλλων την εκδήλωση παρακολούθησε ο πρόεδρος της Agrotech S.A. κ. Χριστόδουλος Μποζατζίδης, o διευθύνων σύμβουλος κ. Ηρακλής Μποζατζίδης και ο ειδικός για την Γεωργία Ακριβείας κ. Διονύσης Παπαχριστοδουλόπουλος. Ο κ. Παπαχριστοδουλόπουλος, τόνισε τα οφέλη της εφαρμογής της Γεωργίας Ακριβείας στην παραγωγή, την ποιότητα των προϊόντων, την μείωση της υποβάθμισης των εδαφών και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των παραγωγών.

Τέλος, οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους για την βελτιστοποίηση της παραγωγής και της ποιότητας του σκληρού σιταριού μέσα από τις εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας για το 2019 – 2020, ενώ η Agrotech S.A. τόνισε την θέληση να παραμείνει πιστή στο όραμα της και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη έχει ο Έλληνας αγρότης μέσα από την παροχή αξιόπιστων και καινοτόμων λύσεων όπως άλλωστε κάνει τόσα χρόνια!

 

Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ συγκαταλέγεται για 5η χρονιά ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, αποσπώντας το Βραβείο «Best Workplaces 2019». Η διάκριση αυτή επισφραγίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όραμα του ιδρυτή της, Αλέξανδρου Κίκιζα, για μία εταιρεία με έντονη την έννοια της συνεισφοράς, τόσο στο κοινωνικό σύνολο όσο και στο εργατικό δυναμικό της.

Η προσήλωση της εταιρείας στις αξίες που τη χαρακτηρίζουν από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της αλλά και ο ανθρωποκεντρικός της χαρακτήρας είναι τα στοιχεία εκείνα που την έχουν οδηγήσει στη σημερινή της θέση, όχι μόνο ως leader της κατηγορίας της αλλά και ως μία εταιρεία που θέτει στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος της, την ποιότητα των προϊόντων, αλλά και την σχέση της με τους εργαζομένους της.

H Agrotech S.A. αποτελεί μία σύγχρονη, διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρεία. Ανήκει στον όμιλο εταιρειών AgroGroup (Μποζατζίδης-Μητσιολίδης) και δραστηριοποιείται στον χώρο των γεωργικών μηχανημάτων και ανταλλακτικών από το 1984 όπου κατέχει ηγετική θέση. Επενδύει συνεχώς στο ανθρώπινο δυναμικό και απασχολεί περισσότερους από 240 υπαλλήλους στις πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της στην Θεσσαλονίκη (6.000m2), την Ορεστιάδα (3.000m2), την Λάρισα (2.700m2), την Θήβα (2.500m2) και την Λευκωσία (…m2). Σε κάθε υποκατάστημα στεγάζεται έκθεση καινούργιων και μεταχειρισμένων γεωργικών μηχανημάτων,  αποθήκη ανταλλακτικών με περισσότερους από 100.000 κωδικούς σε απόθεμα που μπορεί να καλύψει άμεσα κάθε ανάγκη, καθώς και συνεργείο που αποτελείται από εξειδικευμένους και άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς.  Επιπροσθέτως, η Agrotech S.A. εκπροσωπεί κολοσσιαίες εταιρίες ανταλλακτικών, ελαστικών, παρελκομένων και άλλων μηχανημάτων αγροτικού ενδιαφέροντος όπως Pottinger, Rauch, Maschio, Hardi, Merlo, Fantini, Italmix, Unia, Bargam, Lopez Garrido, Serrat, Orsi, Moro Aratri, Geringhoff, Bossini, Dominoni, Kemper, Mascar, Merlini, Stoll, Pichon, Zurn, Pellenc, Michelin, Kleber, Taurus.

 

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία