Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

O Μανώλης Παναγιωτόπουλος Country Commercial Lead Ελλάδας- Κύπρου της BAYER

Ανακοινώθηκε από την BAYER Ελλάς ΑΒΕΕ, πως από την 1η Ιουνίου 2019, ο κ. Μανώλης Παναγιωτόπουλος ανέλαβε τη θέση του Country Commercial Lead, για τον Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της εταιρείας, για την Ελλάδα και την Κύπρο.

manolis_panagiotopoulos222

126
0

Ο κ. Παναγιωτόπουλος είναι γεωπόνος και  ξεκίνησε να εργάζεται στην Bayer Crop Science το 2004 αναλαμβάνοντας ένα μεγάλο εύρος ρόλων σε τμήματα Πωλήσεων και Marketing.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Aθήνα, 7 Ιουνίου 2019 – Η Bayer Ελλάς ανακοινώνει ότι από την 1η Ιουνίου 2019, ο κ. Μανώλης Παναγιωτόπουλος ανέλαβε τη θέση του Country Commercial Lead για τον Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της εταιρείας, για την Ελλάδα και την Κύπρο. Παράλληλα η εταιρεία ενημερώνει ότι στις 31 Μαΐου 2019, ο κ. Απόστολος Κλοντζάρης αποχώρησε από τον όμιλο Bayer, συνεχίζοντας την καριέρα του στο εξωτερικό.  

Ο κ. Παναγιωτόπουλος είναι γεωπόνος και  ξεκίνησε να εργάζεται στην Bayer Crop Science το 2004 αναλαμβάνοντας ένα μεγάλο εύρος ρόλων σε τμήματα Πωλήσεων και Marketing (ως Επιθεωρητής Πωλήσεων, Food Chain Manager, Product Manager, Marketing Manager, Head of Grower & Channel Marketing).

Η εκτενής εμπειρία του στη βιομηχανία της Φυτοπροστασίας, μέσα από την ανάληψη καθηκόντων σε θέσεις Πωλήσεων και Marketing, έρχεται σε συνέχεια των σπουδών που πραγματοποίησε, κατέχοντας πτυχίο Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Master in Business Administration από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα ως Country Commercial Lead με σκοπό να μεγιστοποιήσει την αξία της προσφοράς των λύσεων του τομέα Φυτοπροστασίας και Σπόρων για συνεργάτες και παραγωγούς, έχοντας ως γνώμονα τις αρχές αειφόρου γεωργίας, επεκτείνοντας συγχρόνως την ηγετική θέση της Bayer στην Ελλάδα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία