BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Βραβείο Corporate Superbrand στην Barilla Hellas

Σημαντική διάκριση για τη Barilla Hellas η οποία βραβεύθηκε ως Corporate Superbrand για τα έτη 2018- 2019 στην κατηγορία «Είδη Διατροφής», στο πλαίσιο των διεθνώς αναγνωρισμένων βραβείων Corporate Superbrands.

Barilla-Pasta-500gr-Mix-types

206
0

Η Εκδήλωση Απονομής των Βραβείων Corporate Superbrands Greece 2018-2019 πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τη συμμετοχή πληθώρας στελεχών του επιχειρηματικού κόσμου. Στο πλαίσιο των βραβείων τιμήθηκαν πολλές από τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, σε όλο το φάσμα της οικονομίας.

 

Η Barilla Hellas βραβεύθηκε ως η εταιρεία με την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία της ύστερα από αξιολόγηση της Κριτικής Επιτροπής και δημοσκόπησης της κοινής γνώμης, γεγονός που προσδίδει ιδιαίτερο βάρος και σημασία στην διάκριση αυτή. Στο προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο συγκαταλέγονται μάρκες με προϊόντα ιδιαίτερα αγαπητά στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό όπως είναι η Barilla, η MISKO, τα μπισκότα Gran Cereale και οι σουηδικού τύπου φρυγανιές WASA.

Βάντα Αγνιάδη, Διευθύντρια Marketing Barilla Hellas και Ηλίας Σταθακόπουλος, Marketing Manager MISKO


Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της Barilla Hellas, ο Ηλίας Σταθακόπουλος, Marketing Manager MISKO, ο οποίος δήλωσε με τη σειρά του: «Η διάκριση της Barilla Hellas ως Corporate Superbrand έρχεται σαν επιστέγασμα και ισχυρή αναγνώριση της συνεχούς και αδιάλειπτης προσπάθειας και συνέπειας που δείχνει η εταιρία όλα αυτά τα χρόνια προς τον Έλληνα καταναλωτή. Πιστοί στη φιλοσοφία μας για παραγωγή προϊόντων ασύγκριτής ποιότητας και με οδηγό τη συνεχή προσπάθεια για έρευνα και διεύρυνση του προϊόντικού μας χαρτοφυλακίου, εργαζόμαστε με σεβασμό προς τους καταναλωτές για τη βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας και διατροφικής αξίας των προϊόντων που επιλέγουν.»

 

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία