BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Από την Cargill το μεγαλύτερο τερματικό σιτηρών της Ουκρανίας

Στις 6 Σεπτεμβρίου 2019, η Cargill και η Μ.ν. Cargo εγκαινίασαν επισήμως τον μεγαλύτερο τερματικό σταθμό σιτηρών της Ουκρανίας στο λιμάνι του Pivdenny.

Gallery-PK-Aerial-April-2017

Ελισσαίος-Ιωάννης Μανιάτης

12
0

Η συνολική χωρητικότητα αποθήκευσης ανέρχεται σε 290 χιλ. τόνους. Η σχεδιασμένη χωρητικότητα μεταφόρτωσης του τερματικού σταθμού ανέρχεται σε 5 εκατ. τόνους ετησίως.

Η χωρητικότητα του τερματικού σταθμού επιτυγχάνεται από 14 σιλό 15 χιλ. τόνων το καθένα, από την εταιρεία GSI, και συγκεκριμένη αποθήκη δαπέδου με συνολική χωρητικότητα μέχρι 80 χιλ. τόνων σιτηρών. Η αποθήκη δαπέδου είναι μια κατασκευή οπλισμένου σκυροδέματος με τοίχους έξι μέτρων και μεταλλική οροφή.

Μέχρι τη στιγμή της τελετής έναρξης, το τερματικό έχει μεταφορτώσει σε δοκιμαστική φάση πάνω από 1 εκατ. τόνους εμπορευμάτων - ζωοτροφές και σιτάρι τροφίμων και καλαμπόκι. Στη νέα σεζόν, η εταιρεία αναμένεται να μεταφέρει περισσότερα από 3 εκατομμύρια τόνους σιτηρών.

Το βάθος στην προβλήτα του τερματικού φτάνει τα 16 μ. Ο κατά προσέγγιση χρόνος φόρτωσης των σκαφών τύπου Panamax είναι 1,5-2 ημέρες.

Προηγουμένως αναφέρθηκε ότι η Μ.ν. Cargo εισήγαγε την υπηρεσία JIT + για την αυτοματοποίηση της γεωργικής εφοδιαστικής, που σχεδιάστηκε για την οργάνωση της εφοδιαστικής φορτηγών οχημάτων και την ελαχιστοποίηση των ουρών κατά την πρόσβαση στο τερματικό σταθμό.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία